milivolt electronics world news Algn:_Esnaf_ve_sanatkrn_durumu_tutuklu_vekillerden_daha_zor-didimhaber.net
07-01-2014

Algn: Esnaf ve sanatkrn durumu tutuklu vekillerden daha zor

Algn:_Esnaf_ve_sanatkrn_durumu_tutuklu_vekillerden_daha_zor

AYDIN - 07.01.2014 09:23


Aydn Marangozlar Odas Bakan Süleyman Algün, esnaf ve sanatkârn durumunun tutuklu vekillerden daha zor olduunu söyledi. Tutuklu vekillerin meselesinin çözümü için gösterilen çabann esnaf ve sanatkârlar için de gösterilmesi gerektiini ifade eden Algün, “Ülkemizin içerisinde bulunduu gündem younluu, esnaf ve sanatkârlarn sorunlarn unutturmamal. Esnafn rahat bir nefes alabilmesi için sürekli söylenen yeniden yaplandrma, bir an önce hayata geçirilmeli.” dedi.

Türkiye'nin uzun zamandr alk olmad gündem ve gündemlerle vatandalarn megul edildiini belirten Oda Bakan Algün “Elbette ülkemizin gündemleri önemli ancak bu arada esnaf ve sanatkârlarmzn sorunlar gözard edilmemelidir. Artk ezberlediimiz yeniden yaplandrmann bir an önce çkmasn istiyoruz. Bu yaplandrma öyle olmaldr ki mutlaka devlete olan borçlarmzdan kurtulmalyz. Kurumlarmzn bozduu sicillerimiz temizlensin. Özellikle SGK ve Maliye'ye olan borçlarmzn faizlerinin tamamen sfrlanmas ve ödenebilir artlarn salanmas gerekmektedir. Ba-Kur borcu olan ve salktan yararlanamayan esnaf ve sanatkârlarn salk primlerinin düülmesi ve Ba-Kur borcunu askya almalar salanmaldr. Sadece Ba-Kur deil, gerekirse ve yasal bir engel yoksa devlete olan borçlarn tamamnn askya alnmasna, esnaf ve sanatkârn eline para geçtikçe borcunu yatrmasna imkân verilmelidir. Hükümetimiz, istedii anda bir gecede bizleri bu sorundan kurtarabilir. En son tutuklu vekillerle ilgili çalma buna bir örnektir. Hafta sonu bile ilemler hzla yaplmtr. Bizim durumumuz, o vekillerden daha zordadr.” eklinde konutu.

Süleyman Algün ayrca ylbanda yürürlüe giren yeri Güvenlii ve Sal Kanunu'nun 5. ve 6. maddelerindeki yükümlülüklerin baladn ancak bu konuda kimsenin bir ey yapmadn savunarak, “Hükümet yetkililerimize ulatrdmz bu sorun, halen ortada duruyor. nallah bir an önce bu sorun ortadan kalkar da hepimiz rahatlarz.” dedi.

 

OSMAN AKÇAY |

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..