milivolt electronics world news ehit_polisin_kzn_validen_istediler-didimhaber.net
07-01-2014

ehit polisin kzn validen istediler

ehit_polisin_kzn_validen_istediler

AYDIN - 07.01.2014 13:25


Aydn’n Nazilli ilçesinde ehit bir polisin kzna talip olan gencin ailesi, Aydn Valisi Erol Ayyldz ve ei Dilek Didem Ayyldz’dan istedi. Kzn manevi ailesi olan Ayyldz çifti, babas emekli polis olan gence zorluk çkarmadan verdi. Gencin babas Cemil Bayraktar’n, “Allah’n emri, Peygamber’in kavliyle kznz ehrinaz’, olumuz Sercan’a istiyorum.” demesinden sonra hemen cevap vermeyen Vali Ayyldz, ehit kzna ne düündüünü sordu. "Siz nasl uygun görürseniz." cevabn alnca da, “Verdim gitti.” diyerek gençlere ömür boyu mutluluk diledi.

Nazilli ehit Aileleri Dernei Bakan Jale Keskin ve ehit Özel Harekât Polisi Mehmet Keskin’in kz ehrinaz Keskin’e talip olan gencin ailesi, genç kz manevi ailesi Vali Ayyldz ve einden istedi. Keskin’in manevi babas olarak kz isteme töreninde bulunduunu belirten Ayyldz, "Biz kzmzn manevi ailesi olarak buradayz. Her zaman yannda olacaz. Kzmz bu konuda ne düünüyor?” diyerek ehrinaz’n fikrini sordu. Keskin, “Siz nasl uygun görürseniz.” diyerek son sözü Erol Ayyldz’a braknca o da, “Verdim gitti. Hayrl uurlu olsun.” dedi.

steme merasiminde kzn ehit babas için Kur'ân– Kerîm okundu, dualar edildi. Kahveler içildikten sonra merasim sona erdi. Dr. Dilek Didem Ayyldz, kzevi olarak gençler de arzu ederse genç çiftin nian törenini vilayet konanda veya onlarn istedii herhangi bir yerde, kendisinin önderliinde yapmak istediini söyledi. Vali Ayyldz da genç çiftin, aray fazla uzatmadan nian ve nikâh yapmasn arzu ettiini dile getirdi.

Kzn kendi kz gibi bilenlere teekkür eden anne Jale Keskin ise, “Kzmn manevi babas Erol Ayyldz ve ei Dr. Dilek Didem Ayyldz olmak üzere kaymakamma, kzmn days ve benim deerli kardeim belediye bakanma ve bizi hiçbir zaman yalnz brakmayan kzmn amcas sayn milletvekilime çok teekkür ediyorum. Çocuklarmz, bir ömür birliktelik için ilk admlarn atyorlar. Rabbim hayrlsn nasip etsin.” eklinde konutu. Kzn ailesinin de katld törende, gençlere ömür boyu mutluluklar temenni edildi. Babas Cemil Bayraktar ve annesi Fitnat Bayraktar ile birlikte kz istemeye giden damat aday Sercan Bayraktar’a Nazilli Kaymakam Mehmet Okur, Belediye Bakan Haluk Alck, Aydn Milletvekili Ali Gültekin Klnç ve aileler elik etti.

 

OSMAN AKÇAY | 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..