milivolt electronics world news Bu_berberde_15_yldr_zam_yok,_paras_olmayana_da_bedava_-didimhaber.net
02-01-2016

Bu berberde 15 yldr zam yok, paras olmayana da bedava

Bu_berberde_15_yldr_zam_yok,_paras_olmayana_da_bedava_

Aydn’n ncirliova ilçesinde berber olan Ömer Erolu, 15 yldr traa zam yapmyor. Emekli olmasna ramen mesleini devam ettiriyor. lçe halk tarafndan “Berber Ömer” olarak bilinen 62 yandaki Erolu, saç sakal tran sadece 3 liraya yapyor, paras olmayandan da ücret almyor.

Meslee çrak olarak balayan Ömer Erolu, emekli olduundan beri fiyatlarna zam yapmyor. TL’den alt sfr atlmadan önce 3 milyon liraya yapt saç sakal tran, imdi de 3 liraya yapyor. Jilete zam gelmezse zam yapmayacan belirten Erolu, “Aslen Konyalym. 40 yldr berberim. Burasn açtmdan beri müterilerim vardr. 15 yldr bu ucuzlua devam etmekteyim. Saç 2 TL, sakal 1,5 TL, saç sakal 3 TL. Bende bu, az ve özü. Bu yllardr ayn. Bizde zam yok. Her yere enflasyon girer, bizim buraya girmez.” dedi. Çraklktan yetime berber olduunu ve o zamandan beri devaml müterileri bulunduunu anlatan Erolu, “Ben bu meslee çrak olarak baladm, bu meslekten emekli oldum. Tra olmak için krsaldan tut ehirlisi, beyefendiden tut herkes geliyor. imdilik zam düünmüyoruz. Jilete zam gelirse belki zam yaparz. Yam 62, 65 yama kadar devam etmeyi düünüyorum. Paras olmayandan da tra paras almyorum.” eklinde konutu.

Müterileri de Berber Ömer’in hem sohbetinden hem de ücretinden çok memnun. 40 yldr her hafta tran Berber Ömer’de olduunu belirten Nevzat Saygn, “Ben ncirliova’da 40 yldr oturuyorum. Berber Ömer\'le tantk, o zamandan beri berberimde tra oluyorum. Her perembe tra için buraya geliyorum Sevdiim, muhabbeti ve ucuz olduu için burada tra oluyorum.” dedi. Dier müterilerinin de sohbeti ve fiyatyla tercih ettii Ömer Erolu\'nun kurduu diyalogdan hem kendisi hem de müterileri memnun.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..