milivolt electronics world news Polis_ve_jandarmadan_ortak_uyuturucu_operasyonu-didimhaber.net
03-01-2016

Polis ve jandarmadan ortak uyuturucu operasyonu

Polis_ve_jandarmadan_ortak_uyuturucu_operasyonu

Aydn’da jandarma ve polis tarafndan uyuturucu operasyonu düzenlendi. Söke ilçesi Savuca ve Kemalpaa mahallelerinde düzenlenen, 350 polis ve 150 jandarmann katld operasyonda 5 kii gözaltna alnd. 

Yaplan operasyonla ilgili açklama yapan Aydn l Emniyet Müdürlüü, u bilgileri paylat: \"Söke ilçesi dahilinde ikamet eden ve haklarnda özellikle uyuturucu madde ticareti yapma, yama, ev ve iyerinden hrszlk suçundan çok sayda yakalama emri bulunan ahslarn yakalanmalarna ve benzer suçlarn ilenmeden evvel önlenebilmesi, ayrca suç unsuru maddelerle birlikte yakalanmas amacyla Savuca ve Kemalpaa mahalleleri ile üst ksmlarndaki zeytinlik alanda tespit edilen noktalara yönelik il merkezi ve Söke ilçe emniyet personelinden oluan 350 emniyet ve 150 jandarma personeli olmak üzere toplam 500 görevli ile e zamanl operasyon yaplmtr. 

Savuca ve Kemalpaa mahallelerinde yaplan operasyonda hakknda suç ilemek amacyla kurulan örgüte üye olmak, hrszlk, tehdit, 6136 SKM, görevli memura silahla mukavemet, uyuturucu madde ticareti ve kullanmak, basit yaralama, mala zarar verme gibi 17 ayr suçtan yakalama kayd bulunup 7 yl 3 ay kesinlemi hapis cezas olan H.Z., uyuturucu madde ticareti, konut dokunulmazln ihlal, hrszlk, basit yaralama gibi 4 ayr suçtan yakalama kayd bulunup 9 yl 9 ay kesinlemi hapis cezas olan F.T., basit yaralama, hrszlk, hakaret, tehdit, trafik güvenliini tehlikeye sokma, yaralama, uyuturucu madde kullanmak, suç eyasnn satn alnmas gibi 19 ayr suçtan yakalama kayd bulunup 15 yl kesinlemi hapis cezas olan Y.Ö., hrszlk suçundan arama kayd bulunan F.A. ve 6136 SKM. suçundan A.T. isimli ahslar haklarnda adli ilemler yaplmak üzere yakalanarak gözaltna alnmtr. 

Yaplan aramalarda da, 1 adet ruhsatsz av tüfei, 2 adet ruhsatsz pompal tüfek, 11 adet dolu av tüfei kartuu, 8 adet 9 mm çapnda tabanca fiei, - 5 adet 9 mm çapnda tabanca fiei kovan, 1 adet rambo bça, 7-8 gr civarnda Hint keneviri tohumu, 10-15 gr civarnda esrar maddesi ve 2 adet çalnt olduu deerlendirilen laptop bilgisayar ele geçirilmitir. Savuca ve Kemalpaa mahallelerinin üst ksmnda bulunan zeytinlik alanda yaplan aramalarda ise 1 adet ruhsatsz av tüfei ve 2 adet uyuturucu madde içiminde kullanlan düzenek ele geçirilmitir.”

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..