milivolt electronics world news ehit_Uzman_avu_Kenan_Karabacakl_defnedildi-didimhaber.net
05-01-2016

ehit Uzman avu Kenan Karabacakl defnedildi

ehit_Uzman_avu_Kenan_Karabacakl_defnedildi

Geçici görevle gittii Diyarbakr’n Sur ilçesinde PKK\'l teröristlerce ehit edilen Aydnl Jandarma Uzman Çavu Kenan Karabacakl, memleketi Karacasu ilçesinde topraa verildi. 28 yandaki ehidin cenazesi, önce babasnn evine götürüldü. Burada tabuta sarlan ei Gülah Karabacakl, babas Avni Karabacakl, annesi Meryem Karabacakl ve dier yaknlar gözyalarna bouldu. Ei Fatiha okudu, \"ehitler ölmez.\" diyerek tabutu öptü. Einin künyesini ve yüzüünü öpen Karabacakl\'y, kadn askerler teselli etmeye çalt. ehidin babas ise, “Sargözlüm, olum.\" diyerek, tabutun banda alad.

ehidin babaevini CHP Genel Bakan Yardmcs Bülent Tezcan ve Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu da ziyaret ederek basal diledi. Bu srada ehidin days Selim Baturun, “Türkiye’yi sattlar. Bu i ne zaman bitecek? Kemal Bey, niye bir ey yapmyor? 25 yanda, 28 yanda bu gençler ölür mü bakanm? Sattlar buray. Nereye kadar? Yazklar olsun. Üç be tane insann egosunu tatmin etmek için bu ülke satlm, yazklar olsun.” dedi.

ehit cenazesi, evinin önündeki dua ve vedalamann ardndan Karacasu Meydan’ndaki tören alanna götürüldü. Burada da ei, asker selamyla karlad. Taziyelerin kabul edilmesinin ardndan cenaze törenine geçildi. Törende ehidin babasyla safta yan yana duran Aydn Jandarma Bölge Komutan Tümgeneral Murat Krkaya, elini tutarak destek verdi. Cenaze namazn, Aydn l Müftüsü Ömer Kocaoul kldrd. Gülah Karabacakl, einin fotorafn öperek vedalat. Cenaze, askerî törenle uurland. Yamur altnda yaplan törene vatandalar, ellerinde Türk bayraklaryla katld. ehit Uzman Çavu Kenan Karabacakl, Cuma Mahalle Mezarl’nda topraa verildi.

Cenaze törenine Aydn Valisi Erol Ayyldz, Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, Jandarma Bölge Komutan Tümgeneral Murat Krkaya, milletvekilleri, kaymakamlar, ilçe belediye bakanlar, daire müdürleri, askerî erkân ve çok sayda vatanda katld.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..