milivolt electronics world news Gamze_Uslu_davasnda_sank_nianlya_25_yl_hapis_cezas_kt-didimhaber.net
05-01-2016

Gamze Uslu davasnda sank nianlya 25 yl hapis cezas kt

Gamze_Uslu_davasnda_sank_nianlya_25_yl_hapis_cezas_kt

Aydn\'n Nazilli ilçesinde, bir otelin 4. kat balkonundan düerek hayatn kaybeden üniversite örencisi 27 yandaki Gamze Uslu\'nun nianls 30 yandaki Baki Can Gölcü, tutuksuz yargland davada, 25 yl hapis cezasna çarptrld. Sana indirim uygulanmasn, ailenin temyiz edecei belirtildi.

Nianlsnn ölümüne sebep olmaktan ömür boyu hapis cezas talebiyle yarglanan Gölcü, iyi hal indirimi uygulanarak 25 yl hapis cezasna çarptrld. Mahkeme, karar kesinleinceye kadar sann tutuklanmasna gerek görmediini açklad.

27 Kasm 2013 tarihinde, bir otelin 4. kat balkonundan düerek hayatn kaybeden Uslu’nun ölümüyle ilgili olarak Nazilli 2. Ar Ceza Mahkemesi’nde görülen davann dokuzuncu durumasnda karar çkt. Kasten öldürme suçundan ömür boyu hapis cezas talebiyle tutuksuz yarglanan sank Baki Can Gölcü, 25 yl hapse çarptrld.

Duruma salonunda konuan baba Sinan Uslu ve anne Fatma Uslu, kzlarnn ölümünden sorumlu tuttuklar sank Gölcü’nün en ar cezay almasn istedi. Ailenin avukat rfan Ta da sann suçlu olduunu öne sürerek, ceza verilmesi taleplerini tekrarlad. Sank Baki Can Gölcü ise suçsuz olduunu ve beraatini istediini söyledi. fadelerin ardndan davay bitiren mahkeme, sank Gölcü’ye önce ömür boyu hapis cezas verdi. Daha sonra iyi hal indirimi uygulanarak cezay, temyiz yolu açk olmak üzere 25 yl hapse indirdi. Karar kesinleene kadar da sann tutuklanmasna gerek olmad açkland. Mahkeme heyetinde yer alan iki kadn hakimden birinin, sana iyi hal indirimi uygulanmasna kar erh koyduu örenildi.

VAKA

Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli ktisadi dari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü yüksek lisans örencisi Gamze Uslu, 27 Kasm 2013’te ziyaretine gelen nianls, Mersin Üniversitesi Silifke Uygulamal Teknoloji ve letmecilik Yüksekokulu örencisi Baki Can Gölcü ile Nazilli’deki bir otelde oda tuttu. Geceyars Uslu, 4. kattaki odann balkonundan bir otomobilin üzerine düerek ar yaraland. Kaldrld Nazilli Devlet Hastanesi’nde hayatn kaybetti. Gözaltna alnan nianl Baki Can Gölcü ise tutuksuz yarglanmaya balad. Uslu\'nun intihar m ettii yoksa nianls tarafndan m itildiine dair kurulan bilirkii heyetindeki üç fizik profesörü, bir sonuç elde edememiti.

Durumaya Gamze Uslu’nun babas Sinan Uslu, annesi Fatma Uslu, Av. Ta ve Kadn Cinayetlerini Durduracaz Platformu üyeleri katld. Aile ve avukat, adaletin yerini bulduunu ancak iyi hal indirimine itiraz edeceklerini açklad.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..