milivolt electronics world news 3_yanda_kaybolan_oullarn_yaklak_yedi_yldr_aryorlar-didimhaber.net
13-01-2016

3 yanda kaybolan oullarn yaklak yedi yldr aryorlar

3_yanda_kaybolan_oullarn_yaklak_yedi_yldr_aryorlar

Aydn’n Buharkent ilçesi Ortakç Mahallesi’nde, 6,5 yl önce 3 yandayken kaybolan Mustafa Erol hâlâ bulunamad. Babas Hasan Hüseyin Erol, olunun resmine bakp yal gözlerle dönecei günlerin umudunu tayor.

21 Mays 2009 Perembe günü kaybolan Mustafa\'y arama çalmalar halen devam ediyor. Aradan geçen zaman da deerlendirilerek, Buharkent lçe Jandarma Komutanl\'nn talebinin ardndan Nazilli Cumhuriyet Savcl’nn oluruyla Emniyet Genel Müdürlüü Ankara Kriminal Polis Laboratuvar tarafndan adli yalandrma yöntemiyle 10 yandaki hali fotorafland. Fotorafn nüshalar, ailesine ve emniyet birimlerine teslim edildi. Olundan gelecek iyi bir haberi beklediklerini belirten acl baba, yalandrlm fotorafn, eski fotoraflarnn yanna ast. Adli yalandrma yöntemiyle hazrlanan fotorafn kendileri için yeni bir umut olduunu belirten Erol, “Bu fotoraf çok beklemitik. Fotoraf bize ulatrldnda çok farkl duygular yaadk. Fotoraf daha bir ay önce hazrland ve bizim elimize ulat. Fotorafta, olumun imdiki ya ve hali canlandrlm. Bu fotorafn, olumun arama çalmalarnda etkili olacan umuyorum. nallah güzel haberleri gelecek.” dedi. Aydn’n birçok noktasnn yansra çevre illerden gelen ihbarlar da geçen süreçte deerlendirdiklerini ifade eden baba Erol, “Biz her ihbar, bir ümit diyerek deerlendiriyoruz. nallah bu fotorafla bir nebze aramamz daha da artacak. O yllarda evlatlk verilen, alnan çocuk ihbarlarndan tutun, birçok ihbar deerlendiriyoruz. En azndan kafamzda bir üphe kalmyor.” diye konutu.

Hasan Hüseyin Erol’un amcaolu olan Buharkent Belediye Bakan Mehmet Erol da yalandrma tekniiyle hazrlanan fotoraf üzerine Mustafa’nn bulunmas için yeni bir çalma balattklarn söyledi. Yeeninin babas Hasan Hüseyin ile ei Derya Erol çiftinin, kimseye kötülük yapmayacak bir aile olduunu dile getiren Bakan Erol, ümitlerini yitirmediklerini söyledi.

OLAYIN GEÇM

Buharkent ilçe merkezinde oturan Derya ile Hasan Hüseyin Erol çifti, 21 Mays 2009 tarihinde Ortakç Mahallesi’ne akraba ziyaretine gitti. O tarihte 6 yanda olan ablas Hande ile 3 yandaki Mustafa Erol, birlikte oynamak için bir süre evden uzaklat. Ksa bir süre sonra eve dönmek isteyen iki karde, yarmaya karar verdi. Hande, kardeiyle biri evin bir tarafndan, dieri öteki tarafndan eklinde bir yar balatt. Koarak eve giden abla, annesiyle birlikte Mustafa’y beklemeye balad. Küçük çocuun uzun süre gelmemesi üzerine durum, babasna ve ailenin yaknlarna bildirildi. Bunun üzerine anne ve babasyla birlikte anneanne Fatma Çalayan ve dede Galip Çalayan, Mustafa’y köyün her tarafnda arad. Aydn, Denizli ve zmir Sivil Savunma ekipleriyle Aydn UMUT arama kurtarma ekipleri ve jandarma, günlerce Mustafa Erol\'u arad. Ortakç\'da herkes iyi bir haber bekledi. Aramalara köylüler de katld ancak Mustafa bulunamad. Jandarma ve polis özel ekipler kurdu, yine sonuç alnamad. Mustafa Erol ile ilgili hiçbir ipucu elde edilemedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..