milivolt electronics world news 3_yandaki_olunu_dverek_ldrd_ne_srlen_anne_gzaltna_alnd-didimhaber.net
15-01-2016

3 yandaki olunu dverek ldrd ne srlen anne gzaltna alnd

3_yandaki_olunu_dverek_ldrd_ne_srlen_anne_gzaltna_alnd

Aydn’n Nazilli ilçesinde annesi tarafndan iddet uyguland iddia edilen 3 yandaki çocuk hayatn kaybetti. Apartman sakinlerinin ihbar ile olay yerine gelen polis ekipleri, nefes almadn tespit ettii çocuk için eve 112 ekiplerini çard. Eve gelen salk personelinin müdahalesi sonras hastaneye kaldrlan çocuun öldüü tespit edildi. Ei tarafndan 2 ay önce terk edilen 26 yandaki anne ise çocuunun ranzadan dütüünü iddia etti. 1 yandaki C.E. ve 6 yandaki Y.E. ile birlikte gözaltna alnan annenin sorgusu sürüyor. 

ddiaya göre, inaatlarda elektrik tesisat ii yapan baba A.E., 4 ay önce 3 çocuu ve eiile birlikte i bulduunu söyleyerek Kahramanmara’tan Nazilli’ye tand. 2 ay önce ise evi terk eden A.E., bir daha evine uramad. Yeni Sanayi Mahallesi Erek Mevkii’nde ikamet eden anne A.E. ve çocuklarna ise komular sahip çkt. 3 aydr kiras ödenmeyen evde yaayan anne E., geçtiimiz hafta komularnn ihbar üzerine 3 yandaki çocuu M.E.\'ye iddet uygulad gerekçesiyle ifadesi alnmak üzere gözaltna alnd. Çocuunun ranzadan dütüünü iddia eden kadnn, emniyetteki ifadesinin ardndan serbest brakld örenildi. 

Ölümle sonuçlanan olay ise komularn ihbaryla ortaya çkt. Ailenin yaad evden çocuklarn çlk seslerinin geldiini duyan komular, 155 Polis mdat hattn arayarak ihbarda bulundu. ‘Komumuz çocuunu dövüyor’ ihbar üzerine Emniyet Müdürlüü’ne 300 metre uzaklktaki eve gelen polis ekipleri, yerde hareketsiz yatan çocuk için 112 Acil Salk ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen salk personelince nefes almad tespit edilen çocuk kalp masaj yaplarak Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldrld. Hayati fonksiyonlarnn olmad belirlenen 3 yandaki çocua uzun süre kalp masaj yapld ancak hayata döndürülemedi. Doktor raporunda ise ‘Ex olarak hastaneye getirilen çocuk, kalp masajna yant vermemitir. Ölüm nedeni belirlenemedi. Sol kolunda iki darp izine rastlanrken, kesin ölüm nedeni otopsi ile belirlenebilir’ ifadeleri yer ald.

HASTANE ÇALIANLARI TEPK GÖSTERD

3 yandaki M.E.\'nin ölüm haberinin ardndan savclk talimat ile gözaltna alnan anne A.E., Nazilli lçe Emniyet Müdürlüü Asayi ube Bürosuna götürüldü. fadesinin ardndan salk raporu için yeniden hastaneye götürüldü. Çocuun ölümü ile hüzünlenen ve alayan personelden bazlar anne A.E.\'nin salk raporu için hastaneye getirilmesine tepki gösterdi. Sakin tavrlaryla dikkat çeken anne, tepkilerden sonra alayarak hastaneyi terk etti. 

RANZADAN DÜTÜ

Geçen hafta da komular tarafndan yaplan ihbar ile çocuunu darp ettii iddiasyla gözaltna alnan anne A.E.\'nin ifadesinde ‘Ranzadan dütü’ dedii örenildi. Minik çocuun kesin ölüm nedeninin, cenazesinin gönderildii zmir Adli Tp Kurumu\'ndan gelecek rapor ile belirlenecei belirtildi.

Komular tarafndan imece usulü evine eyalar döendii belirtilen annenin, elektrikleri olmayan evdede komularnn getirdikleri ile hayatn idame ettirdii örenildi. Geçen hafta yaanan olayn ardndan çocuklarn bakm için Nazilli Sosyal Hizmetler Müdürlüü’nün maa balanmas için çalma balatt örenildi. 

Öte yandan baz komular ise annenin zaman zaman çocuklarn dövdüünü dile getirirken, olayda en çok evi terk eden baba A.E.\'nin suçlu olduunu ifade ederek 3 çocuuna sahip çkmayan babann suçlu olduunu dile getirdi. 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..