milivolt electronics world news 175_bin_renci_karne_ald-didimhaber.net
22-01-2016

175 bin renci karne ald

175_bin_renci_karne_ald

Aydn’da 174 bin 739 örenci karne sevinci yaad. Karnelerini alan örenciler, yaryl tatiline girdi.

Kök ilçesindeki 100. Yl Atatürk lkokulu’nda düzenlenen karne töreni renkli geçti. Okuma yazmay yeni örenen bir talebenin ho geldiniz konumasnn ardndan gösteri yapld. Okul müdürüne plaket veren Aydn Valisi Erol Ayyldz, yapt konumada, “Onlarn baars. bizim baarmz. Onlar bizim geleceimiz, bu anlamda da teminatmz. Onlarn üzerine titreyip geleceimiz noktasnda en nadide varlk eklinde yetitirmemiz lazm. Çocuklarmz için ne yaplrsa az. Bizim onlar için çalmamz nasl bizim için mecburiyet ise onlar da bir anlamda baarl olmak mecburiyetindeler. Ben görüyorum ki bu okulda ve Aydn’da eitimde, emsallerimize göre baarlyz. Buna emei geçenlere teekkür ediyorum. Bu onlarn ortaya koymu olduu bir baar ama biz bunu yeterli görmüyoruz. Eer toplam kalite anlamnda yolculuk yaplyorsa bu baar, bir nevi baarszlk. Daha iyisi ve güzeli için çalacaz, çünkü konumuz insan ve küçükler.” dedi.

l Milli Eitim Müdürü Pervin Töre ise, “Bugün ilimiz genelinde 784 örgün eitim kurumumuzda, 9 bin 122 derslikte 15 bin 237 okul öncesi, 57 bin 170 ilkokul, 52 bin 918 ortaokul ve 49 bin 414 lise örencimiz olmak üzere 174 bin 739 örencimize, 13 bin 586 öretmenimizle hizmet vererek, baarl bir ekilde birinci yaryl tamamlam bulunuyoruz. Bu nedenle baarl çalmalarndan dolay çalma arkadalarma, öretmen ve tüm çalanlarmza teekkür ediyorum. Nitelikli bir eitimin toplumumuzun her bireyine en üst seviyede ulatrlmas, örencilerimizi dünyadaki çadalar ile rekabet edebilecek becerilerle donanm, problem çözebilen ve üretken, milli ve manevi deerlerine sahip çkan bireyler olarak yetitirmek, bakanlmzn öncelikli hedefleri arasndadr. Bu nedenle örencilerimize yönelik eitim öretim faaliyetleri srasnda yaplacak çalmalarda, bakanlmz politikalar ve öncelikleri dikkate alnarak gösterilecek özen ve hassasiyet önem arz etmektedir. Bu emir ve direktifler dorultusunda ilimizde çok verimli bir yaryl geçirdik. Örencilerimizin, bakanlmzn politikalar ve önceliklerinde belirtildii üzere balayacak olan yaryl tatillerini verimli bir ekilde geçirmelerini, dinlenmi bir ekilde yeni döneme salkl bir balangç yapabilmelerini ve ilgi alanlarna da zaman ayrabilmelerini salamak için ödev verilmemesi de tüm kurumlarmza duyurulmutur. Dinlenmi, zindelemi olarak ikinci yarylda da ayn heyecanla okullarmza gelecek örencilerimiz için çalmalarmz devam ettiriyoruz.” eklinde konutu.

Daha sonra 1/B örencilerine, snflarnda karneleri verildi. Törene Kök Kaymakam Serdar Kaya, Belediye Bakan Rfat Kadri Klnç, lçe Milli Eitim Müdürü Sezgin Aykr, 100. Yl Atatürk lkokulu Müdürü Aydn Arba, öretmenler, örenciler ve veliler katld.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..