milivolt electronics world news ocuklar_Enerjimize_Sahip_kyor-didimhaber.net
22-01-2016

ocuklar Enerjimize Sahip kyor

ocuklar_Enerjimize_Sahip_kyor

ADM Elektrik Datm irketi Enerji Verimlilii Haftas kapsamnda enerji tasarrufu ve verimlilii konusunda eitim çalmalarna hz verdi.

Anaokulu ve ilkokul çandaki örencilerle bir araya gelen irketin eitim uzmanlar, enerji tasarrufu bilincini alamak için enerji verimliliini anlatarak enerji kaynaklar ve enerji tasarrufu konularnda farkndala sahip gelecek nesillerin yetimesine katk salyor.

Doal kaynaklarn snrsz olmadnn bilinciyle ve genç kuaklara daha yaanabilir bir dünya sunmak amacyla baladklar enerji verimlilii projesi kapsamnda ADM EDA çalanlar geçtiimiz günlerde Okul Yaptrma ve Yaatma Dernei lköretim Okulu’nda örencilerle bulutu.

Proje hakknda bilgi edindiimiz ADM EDA Kalite ve Kurumsal letiim Müdürü Elvan Yazc, “Proje kapsamnda çocuklarla bir araya gelmenin mutluluunu yaarken, enerji verimlilii ve sürdürülebilirlik alanlarnda farkndal yüksek bireyler olmalar için projemize 8 yldr devam etmenin gururunu tayoruz. Günümüzde enerji üretimi kadar enerjinin verimli kullanlmas da önem tekil ediyor, bu yönde bilinç oluturmay irketimizin asli görevi addediyoruz. Projemiz kapsamnda ulatmz her okulda örenciler, öretmenler ve hatta velilerin projemize olan youn ilgisi projemizin gerekliliini dorular nitelikte. Aldmz olumlu tepkiler ve geri dönülerle yeniden yaplandrdmz eitim ve bilinçlendirme çalmalarmz yl boyu farkl programlarla sürdüreceiz.” dedi.

Eitimin ardndan duyduklar memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Abidin Mutluba, ADM EDA çalanlarna teekkür ederken, proje kapsamnda eitim – öretim ylnn ikinci döneminde yeniden bir araya gelmek istediklerini irket çalanlarna iletti.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..