milivolt electronics world news En_gzel_okullar_dllendirildi-didimhaber.net
09-02-2016

En gzel okullar dllendirildi

En_gzel_okullar_dllendirildi

Aydn Milli Eitim Müdürlüü’nün okullar arasnda düzenledii \'Okulum Birinci\' yarmas sonuçland. Okul bahçesi ve okul kantini olmak üzere iki dalda düzenlenen yarmada dereceye giren okullar ödüllendirildi. 

Okulum Birinci Projesi kapsamnda \'Okul Bahçesi\' dalnda birinci Didim Fevzi Paa Akbudak lkokulu olurken, Koçarl Çakrbeyli lkokulu ikincilik, Sultanhisar Cumhuriyet Anaokulu üçüncülük ve son olarak Nazilli Hasköy Ortaokulu da mansiyon ödülünü almaya hak kazand. Okullarn yart bir dier dal olan Okul Bahçesi ve Kantin dalnda birincilik ödülünü Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi, Didim Efeler Ortaokulu ikincilik, Kuyucak Horsunlu Çanakkale ehidi Koca Yusuf Hasan Ortaokulu üçüncülük ve Kuadas Makbule Hasan Uçar Anadolu Lisesi de mansiyon ödülü almaya hak kazand. Geçtiimiz yl en yüksek puanla Okul Bahçesi-Kantin dalnda \'Onur Ödülü\'nü kazanan Efeler Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bu ylda da birincilik puan alarak Onur Ödülü\'ne layk görüldü.

Aydn Kültür ve Turizm Müdürlüü salonunda düzenlenen ödül töreninde konuan l Milli Eitim Müdürü Pervin Töre, “lk olarak 2013-2014 eitim öretim ylnda gerçekletirilen \'Okulum Birinci\' ismiyle il genelinde tüm okullar arasnda iki ayr dalda düzenlenen yarmada dereceye giren okullar tebrik ediyorum. Yarma srasnda deerlendirme komisyonu üyelerimiz, okul okul gezip bahçe ve kantin düzenlemelerine bakmlar, okullarmz kendi alanlarnda deerlendirip 1, 2 ve 3.’lerle mansiyona deer okullar sralamlardr. Okulum Birinci Projesi ile her okul bir marka haline geldi. Okulum Birinci Projesi, beni en çok heyecanlandran projelerden birisidir. Bu proje için Milli Eitim Müdürlüü olarak, sivil toplum örgütleri ve dier müdürlüklerimiz ile elbirlii, güç birlii, ibirlii yaptk. 2023 Türkiye\'sini yönetecek tüm gençlerimizin hak ettikleri ortamlarda olmalarn ve hak ettikleri ortamlarda kendilerini özel hissetmelerini istiyoruz. Kendisini özel hisseden gençler, gelecee daha bir özgüvenle bakar, hayalleri büyük olur. Hayalleri büyük olan gençlerin baars da büyük olacaktr.” dedi.

Dereceye giren okullara, Aydn Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birlii (AYESOB) ile Aydn Esnaf Odas Bakanl Kahveciler Odas sponsorluunda, birinci olanlara biner TL, ikinci olan okullara 750’er, üçüncülere 500’er, Mansiyon ödülü alanlara 250’er TL verildi. Yarmada onur ödülünü kazanan okula da diz üstü bilgisayar hediye edildi. 

Programa Aydn Milli Eitim ube Müdürü Sabahattin Yakc, Maarif Müfettileri Bakan Oktay Deniz, müdür yardmclar, ube müdürleri, ilçe milli eitim müdürleri, AYESOB Bakan Selahittin Çetindoan, Aydn Kantinciler Dernei Bakan Hüseyin Akgül, komite üyeleri, okul yöneticileri ve örenciler katld. Program, örencilerin sergiledikleri zeybek oyunuyla son buldu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..