milivolt electronics world news Stratejik_Planlama_ve_Yenilik_Merkezi_(ASYEM)_alyor-didimhaber.net
10-02-2016

Stratejik Planlama ve Yenilik Merkezi (ASYEM) alyor

Stratejik_Planlama_ve_Yenilik_Merkezi_(ASYEM)_alyor

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Aydn li Stratejik Planlama ve Yenilik Merkezi (ASYEM) açyor. Güney Ege Kalknma Ajans (GEKA)’nn balatt Yenilikle Dönüüm Mali Destek Program kapsamnda hazrlanan ve desteklenmeye hak kazanan merkez, 16 ubat 2016\'da hizmete girecek.

ADÜ merkez kampüste 620 metrekarelik bir binada kurulan ASYEM özelde Aydn, genelde ise Güney Ege Bölgesi’nde yaplacak ar-ge, teknoloji ve yenilik, GEKA bata olmak üzere yenilik alannda katk verebilecek kurum, kurulu ve uzmanlarla ibirlii çalmalarn koordine edecek. Merkez hakknda bilgi veren ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, “Bina konferans salonu, bilgi bankas ve analiz, strateji gelitirme, yeni fikirler laboratuvar, fikri mülkiyet destek, projelendirme ve kaynak bulma birimleri ile çok amaçl çalma odalar, toplant salonu ve konferans salonundan olumaktadr. Geni bir fuaye alan, açk mutfa ile sergi ve açk toplant organizasyonlarna olanak verecek ekilde düzenlenmitir. ASYEM’in temel kullanclar, \'Yeni bir fikrim var.\' diyenlerdir; yani eitim ve meslek düzeylerine baklmakszn herkes bu hedef kitlede yer almaktadr. Bu kiiler bürokrasi, resmiyet vb. olmadan rahatça kapsndan girebilecei, bir telefon veya e-mail ile ulaabilecei, kendi dillerinden anlayan, kendilerine maddi ve manevi destek bulabilecekleri bir yapya kavuacaklardr.” dedi.

ASYEM’in önemli bir noktasnn da merkez kampüste kurulacak teknoloji gelitirme bölgesinin tantlmas, özel sektörün, kurum ve kurulularn, halkn üniversiteyi daha çok ziyareti için bir tantm, reklam, talep kabul ve misafir arlama alan olmas olduunu belirten Rektör Bircan, \"Akademisyen fikir, akademisyen proje ve akademisyen sektör eletirmeleri, mentörlük fonksiyonlar üstlenerek, Aydn ili ve Güney Ege Bölgesi’ne katk vermeye çalacaktr. Artk üniversiteler, ehirlerine ve bölgelerine sunduklar hizmetlere, özelletikleri konulara göre deerlendirilmektedirler. ADÜ, ehri ve yöresi için yenilik merkezidir. Bu misyonu 2012 ylndan bu yana sürdürmektedir. Aydn l Yenilik Platformu ile balayan bu süreci, imdi ASYEM ile sürdürmeye devam edecektir.\" dedi.

Açl ve programla ilgili bilgi de veren Prof. Dr. Bircan, “ASYEM\'in yenilik ve giriimcilik bak açsn Aydn’da sistematik hale nasl getirebileceimizi, ibirlii alanlarmz ve her birimize düen rolleri tartacaz. Giriimcilikte mentörlükle ilgili 40 kiilik bir eitim düzenleyeceiz. 16 ubat 2016 tarihinde merkezimizin açln gerçekletireceiz. 17 ubat 2016’da, yenilik alannda hizmet verecek eiticilerimizin eitimine yönelik, 80 kiilik bir programmz olacak. Üç gün sürecek programlarmzda ASYEM hakknda proje yürütücüsü Prof. Dr. Didem Evci Kiraz, kamuoyunu bilgilendirecektir.” eklinde konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..