milivolt electronics world news AYESOBun_yeni_bakan_Selahittin_etindoan_oldu-didimhaber.net
08-01-2014

AYESOBun yeni bakan Selahittin etindoan oldu

AYESOBun_yeni_bakan_Selahittin_etindoan_oldu

AYDIN - 08.01.2014 15:04


Ald hapis cezas Yargtay'dan onandktan sonra ortadan kaybolan Aydn Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birlii (AYESOB) Bakan Hulisi Akit'in yerine Bakan Yardmcs Selahattin Çetindoan seçildi.

AYESOB Bakan Hulisi Akit 1998 ylnda zimmetine para geçirdii iddiasyla 7 yl 9 ay 22 günlük hapis cezasna çarptrlm, cezasnn Yargtay’ca onanmasndan sonra kayplara karmt. Üç aydr üst üste 3 yönetim kurulu toplantsna katlmad gerekçesiyle yasa gereince Akit'in bakanl dütü.
AYESOB Yönetim Kurulu üyelerinin oylaryla önceki gün yaplan seçimde 9 oyun 7’sinin alan Kuaförler ve Berberler Odas Bakan Selahattin Çetindoan birliin yeni bakan oldu.

2001 ylndan bu yana AYESOB’ta Bakanvekili olarak görev yaptn söyleyen Çetindoan, “Eski bakanmz Hulisi Akit’in mazeretsiz olarak üst üste 3 toplantya katlmamasndan dolay bakanlk görevi dütü. Yönetim kurulu olarak yeni bakanmz seçmek için önceki gün seçim yaptk. Seçim sonucunda mays aynda yaplacak kongreye kadar yönetim kurulu tarafndan bakanla getirildim.” dedi.

Hulisi Akit’in Aydn için önemli bir deer olduunu kaydeden Çetindoan, “Eski bakanmzn yaad olay hepimizi üzmütür. Hulusi Akit, kentimize birçok alanda önemli hizmetleri olmu deerli bir kiidir. Kentimizin bir markasdr. 33 yldr sürdürdüü bakanlk göreviyle birliimizi en iyi ekilde yönetmitir. Hulusi Akit’in yaptklarnn üzerine katk sunmaya çalacaz.” diye konutu. Mays ayna kadar bakanlk görevini laykyla yerine getireceini ifade eden Çetindoan, “Birliimize kaytl 86 odamz var. Odalarmz bizim ba tacmzdr. Odalarmzn yaadklar skntlarn neler olduunu biliyoruz. Yaanlan bu skntlar el ele vererek gidermeye çalacaz.” eklinde konutu.

Yeni bakan Selahattin Çetindoan, bakanlna seçilmesine ilikin Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu yan sra gerekli bütün kurumlara bilgi yazs gönderdiklerini dile getirdi.

 

OSMAN AKÇAY | 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..