milivolt electronics world news Arlama_sektrnn_kalbi_Kuadasnda_atyor-didimhaber.net
18-02-2016

Arlama sektrnn kalbi Kuadasnda atyor

Arlama_sektrnn_kalbi_Kuadasnda_atyor

Aydn Kuadas\'nda düzenlenen 2016 Arlama Konaklama Teknolojileri ve Ev D Tüketim Fuar, Efes KongreMerkezi’nde balad. Bugün yaplan açlla kaplarn açan fuara 13 ülkeden firma katlyor.

Efes Kongre Merkezi’nde 18-21 ubat 2016 tarihleri arasnda Kuadas Otelciler ve Yatrmclar Birlii Dernei (KODER), Türkiye Açlar Federasyonu, Kuadas Belediyesi, TÜRSAB ibirliinde Platform Fuarclk tarafndan düzenlenen fuara 300 firma katlyor. Katlmclar, gelien otel-restoran, kafe ve elence dünyasnn iletmecileri, dekorasyon ve mefruat, endüstriyel mutfak, servis ve ikram ekipmanlar, temizlik ve gda ile sarf malzemelerine yönelik son gelimeleri yakndan takip etme frsatn elde ediyor. Fuara, Fas, Cezayir, Tunus, talya, Yunanistan, Kazakistan, Kenya, Libya, Lübnan, Ürdün, Irak,ran ve Katar olmak üzere 13 ülkeden katlm gerçekleirken, D Ticaret Müstearl veEge hracatç Birlikleri organizasyonuyla yurt dndan heyetler yer ald.

KODER, DENTUROD, ÇUKTOB’un da katld fuarda otel, restaurant, cafe, iletmelerinin dekorasyon ve mefruat, endüstriyel mutfak, çamarhane, servis ve ikram ekipmanlar, temizlik, gda ve sarf malzemeleri bulunuyor. Fuar, 15 binin üzerinde profesyoneli ve yurtdndan çok sayda otelin yöneticisini arlayacak. Sektörce tannan önemli isimlerin katlaca çeitli etkinlikler de fuara renk katacak. Fuarn açlndan sonra TAFED veAdnan Menderes Üniversitesi ibirlii, Kuadas Profesyonel Açlar Dernei\'nin desteiyle düzenlenen ve 2 gün sürecek Ege efler ampiyonas’nn ilk ayanda Türkiye’nin dört bir yanndan gelen açlar, en lezzetli yemekler için yart. Dünya eflerBirlii Ktalararas Bakan Thomas Guler, Avrupa Sorumlusu Christos Gkotsis ve Dünya Master efler Birlii E Bakan Gary Filbey\'in jüri üyesi olduu yarma fuarn 2. günü de devam edecek. Fuarn son 2 günü ise 2. Üniversiteler Aras Açlk ampiyonas düzenlenecek. TAFED Bakan Vekili Rahmi Ylmaz, fuarda unutulmaz anlar yaanacan belirterek, “Çünkü bu fuarda iin içinde açlar var. Hafzalardan silinmeyecek, damaklarda tad brakacak.” dedi.

Ylmaz fuarn sürprizlerinin ise çilekli dil bal ve zmir lokmas olduunu söyledi.Kuadas Profesyonel Açlar Dernei Bakan Uur Apak ise özellikle Ege otlarndan oluan yemekleri konuklar için hazrladklarn belirterek, “evketi bostan, enginar gibi zeytinyal yemekler tüm konuklarn beenisini kazand.” dedi.

Fuar ayrca Ege Turizm Konferans’na da ev sahiplii yapacak.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..