milivolt electronics world news Didim_Belediyesi'nin_Sosyal_Yardmlar_devam_ediyor-didimhaber.net
08-01-2014

Didim Belediyesi'nin Sosyal Yardmlar devam ediyor

Didim_Belediyesi'nin_Sosyal_Yardmlar_devam_ediyor

Didim 08-01-2014
 
Didim Belediyesi’nin engelli ve yal vatandalarmzn yaamn kolaylatrmaya, sosyal hayata katlmlarn salamaya yönelik araç yardmlar devam ediyor. Belediye Kültür ve Sosyal ler Birimi’ne bavuruda bulunarak akülü araç, yürüteç, tekerlekli sandalye talepleri ksa bir sürede temin edilerek talep sahibi vatandalara hediye ediliyor.
     
2014 ylnda da bu desteklerine  devam edeceklerini söyleyen Belediye Bakan Mümin Kamac; “Fiziksel engellerinden dolay yürümekte, sokaa çkmakta zorlanan, adeta eve kapal bir hayat yaamak zorunda kalan vatandalarmza destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Belediyemize gelerek araç talebinde bulunan ya da bizzat bana ihtiyaçlarn dile getiren vatandalarmza en hzl ekilde yardmc olmaya çalyoruz. Belediye olarak sokaklarmz ve kaldrmlarmz da engelli vatandalarmzn rahatça kullanabilecei ekilde dizayn etmeye özen gösteriyoruz. Didim engellerin olmad, engelli vatandalarmzn da güvenle sokaa çkabildii bir ilçe olma yolunda hzla ilerliyor. Tüm vatandalarmzn ve kurumlarmzn da engelli vatandalar konusunda gerekli duyarllk ve özveriyi göstermesini diliyorum” dedi.
1601004_467648530012869_461906747_n
   2014 ylnda Didim Belediyesi’nden ilk akülü sandalye hediyesini alan vatandamz Mahmut Çolak oldu. Belediye Bakanmz Mümin Kamac, Didim Belediyesi Engelli Hizmet Arac ile Mahmut Çolak’n evine giderek akülü bir tekerlekli sandalyeyi kendisine hediye etti. Mahmut Çolak ve ailesi evlerine kadar gelerek kendilerine yeni ylda akülü tekerlekli sandalye hediye eden Belediye Bakan Mümin Kamac’ya teekkürlerini ilettiler. Mahmut Çolak bundan sonra rahatlkla kahveye gidebileceini, evden sokaa çkarak arkadalaryla görüebileceini belirtti.
   Bakan Kamac’nn sokaklarna geldiini duyan mahalle sakinlerinin Mahmut Çolak’n evinin önünde toplandklar görüldü. Bakan mahalleliyle de bir süre sohbet etti.
Didim Belediyesi’nin 2013 yl verilerine göre engelli vatandalarmza yaplan yardmlar: 2 adet haval yastk, 5 vatandamza her ay düzenli hasta bezi yardm, 2 adet özel tasarlanm yürüteç, 1 kiiye frenli yürüteç, 3 vatandamzn akülü araçlarnn tamir ve bakmnn yaptrlmas, 1 adet çift kiilik akülü özel tasarm engelli motoru, 3 adet tekerlekli sandalye ve toplam 194 kiinin Didim Belediyesi Engelli Özel Hizmet Arac ile Aydn, Söke, zmir hastanelerine nakillerinin salanmas.
 
K: didim.bel.tr
   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..