milivolt electronics world news Polisten_kaak_silah_ve_sigara_operasyonu-didimhaber.net
04-04-2016

Polisten kaak silah ve sigara operasyonu

Polisten_kaak_silah_ve_sigara_operasyonu

Aydn Emniyet Müdürlüü KOM ube Müdürlüü ekipleri, çok sayda silah, silah yapmnda kullanlan malzeme, kaçak tütün ve sigara ele geçirdi. 

Aydn Emniyet Müdürlüü\'nden yaplan açklamaya göre, Germencik ve ncirliova ilçelerinde silah imal ve ticareti ile sigara kaçakçlnn önlenmesine yönelik yaplan çalmalar neticesinde, Germencik ilçesi Camii Kebir ve Turanl mahallelerinde silah imal ve ticaretini yapt deerlendirilen üphelilerin ev ve i yerlerinde arama yapld. Aramada, 1 adet 7.65 mm çapnda ruhsatsz tabanca, 1 adet kuru sk tabanca, 8 adet tüfek, 8 adet 7.65 mm çapnda fiek, 28 adet 9 mm çapnda fiek, 313 adet av tüfei kartuu, 3 adet tabanca gövdesi, 40 adet namlu yapmnda kullanlan metal boru, 56 adet namlu ucu açmada kullanld deerlendirilen matkap ve torna ucu, 13 adet çeitli çap ve boyutta silah arjörü, 4 adet silah kapak takm, 4 adet silah kabzas, 1 adet kesilmi 25 cm uzunluunda av tüfei namlusu, 3 adet tüfein at mesafesini ayarlamada kullanlan metal mobil ok, 1 adet yiv set açmada kullanlan özel yapm pafta anahtar ile bir adet özel yapm tornavida ve çok sayda silah imalatnda kullanlan malzeme ele geçirildi. Konuyla ilgili 2 kii yakaland.

Öte yandan ncirliova ilçesi stiklal ve Hürriyet mahallelerinde sigara kaçakçlnn önlenmesine yönelik yaplan çalmalar neticesinde, muhtelif markalarda 533 paket gümrük kaça sigara, 146.580 gram kylm tütün, içerisine tütün doldurulmu 161 bin 700 dal makaron, içerisine tütün doldurulmu 14 bin 000 dal gümrük kaça makaron, 72 paket gümrük kaça nargile tütünü ile 3 bin 150 gram arlnda gümrük kaça çay ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 3 kii yakaland.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..