milivolt electronics world news Kuadasnda_kprl_kavak_temeli_atld-didimhaber.net
15-04-2016

Kuadasnda kprl kavak temeli atld

Kuadasnda_kprl_kavak_temeli_atld

Kuadas’nn trafik sorununu, turizm sezonu öncesi asgariye indirmeye hedefleyen Aydn Büyükehir Belediyesi Bakan Özlem Çerçiolu, Sabri Mumcu ve Kadnlar Denizi Caddesi üzerinde yaplacak olan köprülü kavan temelini att. Çerçiolu, Sabri Mumcu ve Kadnlar Denizi Caddesi’ne yaplacak kavakla trafik sorununun çözüleceini söyledi.

Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, temel atma töreninde yapt konumada u ifadelere yer verdi: “Kuadas ilimizin turizmde göz bebeidir. Kuadas yatrmlarla hak ettii noktaya gelecek demitik. Biz hizmet için yola çktk. Bugün Kuadas\'nda sizlerle birlikte gerçekletireceiz. Sabri Mumcu ve Kadnlar Denizi Caddesi köprülü kava 850 metre uzunluunda her biri 40 metre uzunluunda 2 ayr tünelle desteklenecek. Toplam bin 250 fore kazk imalat yaplacak. 1o Haziran’da da açln yapacaz. Bu köprülü kavak tamamlandnda bu bölgenin trafii daha güvenli ve rahat olacak.

Kuadas’nn en büyük sorunlarndan bir tanesi özellikle yazn trafik ve otopark sorunlardr. Bu sorunlar çözeceiz. Bunun yannda kavaklarn bulunduu güzergah ile köprülere balana n dier yollar toplamda 2 km yol, refüj ve kavak düzenlemesini de bitireceiz. ASK olarak Kuadas’na 2015 ylnda 7 milyon 800 bin TL yatrm yaptk. 

Kuadas’na 15 bin 800 metre içme suyu, 3 bin 500 metre kanalizasyon 2 bin 450 metre yamur suyu hatt yaptk. Bu yl içinde Kirazl içme suyu ishale hatt ile DY4 ve DY1 içme suyu ishale hatt çalmalarna balayacaz. Bu ylsonuna kadar 32 bin 700 metre içme suyu,3 bin 150 metre yamur suyu, 8 bin 500 metre kanalizasyon hattn yapacaz. Davutlar Güzelçaml gurup kanalizasyon inaatna bu ayn sonunda balyoruz. Kuadas atk su artma tesisi inaatnn da yüzde 80’i tamamland. Austos aynda hizmete girecek. Kutur yolu, Hasan Reis Bulvar, Mehmet Ik caddesi Davutlar Mahalle yollarnn hepsini asfaltyla yaacaz.” 

Daha sonra dualarla Sabri Mumcu ve Kadnlar Denizi Caddesi köprülü kava temeli atld. Temel atma törenine, CHP Aydn l Bakan Bayram nci, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarlar ve vatandalar katld.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..