milivolt electronics world news TAR_alan_referandumu_balad-didimhaber.net
15-04-2016

TAR alan referandumu balad

TAR_alan_referandumu_balad

Kuadas’nda Aydn Büyükehir Belediyesi tarafndan 24 milyon 200 bin TL’ye kamulatrlan Kuadas’ndaki 9 bin 958 dönümlük TAR arazisine ya yaplaca için referandum balad. Pazar gününe kadar sürecek referandumda Kuadas halk alann yanna kurulan sandklara TAR alannn ne yaplmasn için balatlan referanduma katlan Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, “Burann altna otopark yapacam, üzeri de yeil alan olacak.” dedi.

Kuadas TAR alanna ne yapalm? eklindeki formu dolduran Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, \'yeil alan ve otopark\' dedi. Formu referandum sandna atan Bakan Özlem Çerçiolu, “9 bin 958 dönümlük TAR alann 24 milyon 200 bin TL’ye kamulatrdk. Pazar gününe kadar bu alana sandk koyduk. Kuadallar gelin fikirlerinizi, düüncelerini yazn. TAR alannn ne olmas gerektiini siz karar verin. Sandktan ne çkarsa onu yapamaya söz veriyorum. Buraya asla ve kata oteli rezidans, yüksek katl bina olmayacak. Kuadallarn istedii olacak. Burann altn otopark üstünü de yeil alan yapmak istiyoruz. Buraya otel ve konut yapamayacam. Buradaki binalar restore edilecek. Buras yeil alan olacak. Alt otopark olacak. Burann alt otopark olunca üstünün yeil alan olmayacan sananlar var.” eklinde konutu.

\'REFERANDUM SANDIINA BLE TAHAMMÜLLER YOK\'

TAR alanna kurulan referandum sandna bugün iki kiinin saldrdn ve polisler tarafndan göz altna alndklarn belirten Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, referandumdan çkacak sonuca herkesin sayg duymasn istedi. Bakan Çerçiolu, “Sandk koymasak, \'düüncelerimizi almadlar\' diye protesto ederler. Düüncelerini alyoruz, yine gelip protesto ediyorlar. Kuadas ta ynna dönerken kimse mücadele etmedi. Buras yeil alan olacak. Bunun amac bizim Kuadas’na hizmet etmemizi engellemek. Ama kimse bizim Kuadas’na hizmet etmemizi engelleyemez. Ne yaparlarsa yapsnlar hizmete devam edeceiz.” dedi.

18 Nisana kadar devam edecek referandumdan çkacak sonuca göre TAR alannn ne yaplmasna karar verilecek. Karardan sonra planlama yaplarak Antlar Kurulu’na sunulacak.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..