milivolt electronics world news ADM_Elektrik_Datmdan_Egenin_zirvesinde_enerji_mcadelesi-didimhaber.net
13-01-2017

ADM Elektrik Datmdan Egenin zirvesinde enerji mcadelesi

ADM_Elektrik_Datmdan_Egenin_zirvesinde_enerji_mcadelesi

 

 

Yaz aylarnda Bodrum, Marmaris, Fethiye, Kuadas ve Didim gibi gözde turizm bölgelerinin aydnlatlmasnda ve kesintisiz enerji verilmesinde titiz çalmalarn sürdüren ADM Elektrik Datm ekipleri, k aylarnda da yüksek kesimlerde bulunan enerji nakil hatlarndaki arzalara müdahale ediyor.

 

Son günlerde yurdun büyük bir bölümünü etkisi altna alan kar ya Ege Bölgesi’nde de kendisini gösterdi. ADM Elektrik Datm hizmet bölgesi içerisinde yer alan Aydn, Denizli ve Mula’da da kar ya etkili oldu. Mula il merkezi bata olmak üzere birçok bölge uzun yllar sonra kar yana sahne oldu. Bölgedeki olumsuz hava artlaryla ilgili açklamalarda bulunan ADM Elektrik Datm A.. Genel Müdürü Bülent Yüksel, tüketicilere kesintisiz hizmet salamak amacyla tüm bölgelerde ekiplerin aralksz çalmaya devam ettiini söyledi. Özellikle rakm yüksek bölgelerde kar younluunun oldukça fazla olduuna dikkat çeken Yüksel, “Hizmet bölgemizin deiken bir hava yapsna sahip olmas nedeniyle baz yllarda oldukça youn yamur ya da kar yayla karlayoruz. Burada ekiplerimiz kesintisiz enerji salamak adna gece gündüz çalyor. Son olarak bölgemizin en yüksek da olan Honaz Da’nda yaklak 2.600 metrede enerji nakil hatlarnda çalmalarn sürdüren ekiplerimiz deniz seviyesinden, en yüksek noktaya kadar tüm bölgeye kesintisiz enerji salamak adna çalmaktadr” dedi.

Frtna ve kar telleri koparyor

iddetli frtna ve youn kar yann tel kopmalarna neden olduunu belirten Yüksel, “ki direk arasnda oluan buz yükü, direkler arasndaki iletkenlerin kopmasna ve izolatörlerin krlmasna neden olabiliyor. Bununla beraber ekiplerimiz yollardaki buzlanmaya ve kara ramen bir ekilde arzann olduu bölgeye ulap sorunun giderilmesini salyor. Bu zorlu koullarda tüketicilerimizin ihtiyaçlarn karlamak için 24 saat canla bala çalan ekiplerimize teekkür ediyorum” eklinde konutu.

 

ADM Elektrik Datm Hakknda

ADM Elektrik Datm, 2008 ylndan itibaren Aydn, Denizli ve Mula elektrik datm hizmeti vermektedir. ADM Elektrik Datm, hizmet bölgesinde 1.760.880 milyon aboneye yllk 9 Milyon MWh elektrik datm yaparak kesintisiz, kaliteli, güvenli ve sürekli elektrik sunmak üzere datm altyapsnn gelitirilmesi ve güçlendirilmesi için gereken teknolojik yatrmlar gerçekletirmektedir.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..