milivolt electronics world news ADM_Elektrik_Datm_Didime_yatrmlarn_srdryor-didimhaber.net
25-01-2017

ADM Elektrik Datm Didime yatrmlarn srdryor

ADM_Elektrik_Datm_Didime_yatrmlarn_srdryor

 

Aydn, Denizli ve Mula illerine 2008 ylndan bu yana elektrik datm hizmeti sunan ADM Elektrik Datm, 2017 yl itibariyle yatrm çalmalarna hz verdi. Bu kapsamda turizmde özel bir yeri olan Didim de planlar arasnda yerini ald. ADM Elektrik Datm Didim lçe letmesinde yaplan toplantda Didim için gerçekletirilmesi planlanan yatrmlarla ilgili deerlendirmeler yapld.

 

ADM Elektrik Datm Genel Müdürü Bülent Yüksel, ADM Elektrik Datm cra Kurulu Üyesi Ahmet Bayramolu, irketin yatrm grubu yöneticileri ve Aydn Bölgesi ile Didim lçe letme yöneticilerinin katld toplantda Didim’de gerçekletirilecek yatrmlar ele alnd. Toplantda konuan ADM Elektrik Datm Genel Müdürü Bülent Yüksel, “Tüketicilerimizin hassasiyetlerinin farkndayz, kurumsal sorumlulua sahip bir irket olarak tüketicilerimizin taleplerini en hzl ve etkin ekilde karlamak birincil amacmz. Kaliteli ve kesintisiz enerji parolasyla ve Didim’in mevsimsel olarak deien enerji ihtiyacn da dikkate alarak 2017 yatrm planlarmz yeniden ekillendiriyoruz” dedi.

Hatlar yenileniyor skntlar azalyor

Yüksel, “lçemizde turizm sezonu ile beraber yaz aylarnda youn enerji tüketimi görülüyor. Isnma tercihlerinde youn olarak elektrikli sistemlerin tercih edilmesi ise k aylarndaki elektrik tüketimini beklenmeyen ekilde artryor. Tüketici memnuniyetini en üst seviyeye tamak ve tedarik sürekliliini salamak amacyla yatrm çalmalarmz hzlandryoruz” eklinde konutu. Yatrm çalmalaryla yenilenecek enerji nakil hatlarnda kullanlacak teknik malzemenin yüksek kalite ve uzun ömürlü olacan vurgulayan Yüksel, sözlerine öyle devam etti: “Bölgede ekonomik ömrünü ve teknik kapasitesini tamamlayan hatlarn yenilenmesiyle yaanan arzalar engellenecek ve tüketicilerimiz kaliteli ve kesintisiz enerji konforunu yaayacak. Didim’de yatrm çalmalaryla beraber bakm çalmalarmz da younluk kazanacak” dedi.

3 milyon kiinin hayatn aydnlatyoruz

Yeni yaplacak elektrik hatlaryla önemli noktalardaki enerji ihtiyacnn kapasite olarak destekleneceini vurgulayan Yüksel unlar ekledi: “Toplantda teknik harita üzerinden yeni yaplacak hatlarn güzergahlar ile detaylarn konuuyoruz. Yatrm çalmalarmz kapsamnda Corafi Bilgi Sistemi ile beraber, uzun vadeli gereksinimleri öngörebilmek için detayl analizler yapmaya olanak salayan ileri teknoloji planlama yazlmlar kullanyor. Yeni kurulacak enerji datm tesislerini, tüketicilerimize en iyi hizmeti verecek ekilde projelendiriyoruz. 2017 yl içinde de Didim bata olmak üzere hizmet verdiimiz 3 önemli ilde; elektrik ebekemizin kalbine temas edecek, ritmini düzenleyecek ve faaliyet sahamzdaki damarlarmz olan enerji nakil hatlarmzn en ücra noktalarnn dahi düzenli çalmasn salayacak yatrm projelerimiz ile tüketicilerimizin hayatn aydnlatmaya tüm gücümüzle devam edeceiz.”

Didim yatrmlarnn ilk etap tamamland

Didim yatrmlar hakknda bilgi veren irketin Didim letme efi Ouzhan Altnçöp, Kurtulu Caddesi ile bal sokaklarda gerçekletirilen yatrm çalmalarnn tamamlad bilgisini verdi. Altnçöp, u bilgileri ekledi: “Tüketicilerimizin talebi dorultusunda ve Genel Müdürlüümüzün destekleri ile yatrm çalmalarmz hzlandrdk. Önemli noktalardaki çalmalarmz tamamladk. u an 818 – 819 - 820 ve 825 sokak ile Kurtulu Caddesi üzerinde yatrm çalmalarmz sonuçlandrdk. Ayrca Hisar Mahallesi 2230’lu ve 2240’lu sokaklar çevresinde daha kaliteli hizmet salamak amacyla bölgedeki ebekemize iki yeni trafo daha ekledik. Yakn zamanda Efeler Mahallesi’nde belirlenen sokaklar için de yatrm çalmalarmz tamamlayarak, yenilenen ebekemizi tüketicilerimizin hizmetine sunacaz”

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..