milivolt electronics world news ADM_-_GDZ_Elektrik_Datm,_hizmeti_mobile_tad-didimhaber.net
22-03-2017

ADM - GDZ Elektrik Datm, hizmeti mobile tad

ADM_-_GDZ_Elektrik_Datm,_hizmeti_mobile_tad

 

Enerji datmnda süreklilik hedefiyle yoluna devam eden ADM ve GDZ Elektrik Datm, yenilikçi hizmetlerine gelitirdii mobil uygulamayla devam ediyor.

 

Aydn, Denizli, Mula, zmir ve Manisa illerinde yaklak 8,5 milyon kiinin hayatn aydnlatan ADM ve GDZ Elektrik Datm, teknolojik yatrmlarla hizmet kalitesini ve tüketici memnuniyetini üst seviyeye tamak için çalyor. ADM ve GDZ Elektrik Datm, son olarak arza mobil uygulamasn tüketicilerin kullanma sundu. IOS ve Android iletim sistemli mobil cihazlardan eriilebilen ADM ve GDZ Elektrik Datm Arza Bilgi Sistemi uygulamas ile irketin hizmet ve sorumluluk sahas olan 5 il için arza kayd oluturulabiliyor, tüketiciler, elektrik arza ve aydnlatma arzas ihbarlar yapabiliyor. Mobil uygulama araclyla, onarm, bakm ve yatrm çalmalar nedeniyle yaplan planl kesintiler hakknda detayl bilgi elde edilebiliyor.

 

hbar ve talepler hzla alnabiliyor

 

AR-GE çalmalaryla beraber teknolojik yatrmlara önem verdiklerini belirten ADM ve GDZ Elektrik Datm cra Kurulu Bakan Vekili Metin Demirda, “Arza Bilgi Sistemi Mobil uygulamasnn tüketicilerin ihbar ve taleplerini daha kolay, hzl bir ekilde bildirmelerine olanak saladn” söyledi.

 

Arza kayd oluturulabiliyor

 

Uygulamann kullanm hakknda da açklamalarda bulunan Metin Demirda, “Arza bildirimi balnda arzann yaand bölgeyle ilgili detayl adres girilerek kayt oluturulabiliyor. Uygulama sayesinde bu bilgi hzl bir ekilde bölgedeki ekiplere aktarlyor. Tüketicilerimiz yaad çevrede, sokanda bulunan aydnlatma arzas için yine uygulama üzerinden ihbarda bulunabiliyor. hbara, detayl adres bilgisini ekleyerek, arza kaydn iletebiliyor. Bu aamada ekiplerimizin daha hzl bir ekilde bölgeye ulap, gerekli müdahaleyi yapabilmesi için tüketicilerimizin girecei detayl adres bilgisi önem tayor” bilgisini paylat.

 

48 saat önceden planl kesinti bildirimi

 

Planl kesintilerin bakm ve onarm çalmalar ile beraber youn olarak yatrm çalmalar kapsamnda gerçekletirildiine deinen Demirda, “Uygulamamz içinde yer alan dier bir hizmet ile tüketicilerimiz 48 saat öncesinden planl kesintilerle ilgili detayl bilgilere ulaabiliyor. Planl kesintiler ise hizmet bölgemizde hzl geliim ve yaplama neticesinde oluan yeni ihtiyaçlar karlamak ve daha kaliteli hizmet ve enerjiyi tüketicilerimize sunmak amacyla ekonomik ömrünü tamamlayan tesislerimizin yenilenmesi çalmalarn da kapsayan yatrmlarmz dahilinde yaplyor. Tüm müterilerimiz Arza Bilgi Sistemi Mobil uygulamas sayesinde nerde, ne zaman, ne kadar kesinti olaca bilgisine hemen ulaabilir. “diye konutu.

 

 

Kalite hedef deil süreçtir

 

Demirda sözlerini u ekilde noktalad; “Kalitenin varlmas gereken bir hedeften ziyade, gelime ve süreklilik göstermesi gereken bir süreç olduu inancn tayoruz. Yaptmz yatrmlar ve hizmet anlaymz bunun en büyük göstergesidir.”

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..