milivolt electronics world news Huzur_Evine_Enerji_Dolu_Ziyaret-didimhaber.net
27-03-2017

Huzur Evine Enerji Dolu Ziyaret

Huzur_Evine_Enerji_Dolu_Ziyaret

 

ADM Elektrik Datm; Aydn, Denizli ve Mula illerine salad elektrik datm hizmetinde kesintisiz ve kaliteli enerji hedefiyle yatrm çalmalarn younlatrrken, sosyal ve kültürel projeler ile hayat aydnlatmaya devam ediyor.

18 – 24 Mart Yallar Haftas kapsamnda Denizli Huzur Evi’ni ziyaret eden ADM Elektrik Datm çalanlar, huzur evi sakinleri ile bir araya geldi. Keyifli bir atmosfer içinde süren ziyaretten duyduklarn memnuniyeti dile getiren Denizli Huzur Evi Müdürü Osman Baol, irket çalanlarna teekkürlerini iletti.

Ziyaret hakknda bilgi veren ADM Elektrik Datm Genel Müdürü Bülent Yüksel, “Kurum kültürümüzün yansmas olarak hayatn içinden sosyal ve kültürel projeler üretmeye, hayat paylamaya ve desteklemeye devam ediyoruz. nsan hayat her döneminde kendine özgü güzellikleriyle deerlidir. Yalanma ise doal bir süreçtir. Hayat tecrübeleri ile bizlere k olacak kymetli büyüklerimiz ile bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Onlar sadece özel günlerde deil, bizim daima kalbimizdeler. Farkl projeler ile yeniden bir araya gelmeyi istiyoruz. Güzel bir farkndalk örnei sergileyen çalma arkadalarma, misafirperverliklerinden dolay bata Deerli Huzur Evi Müdürümüz Osman Baol’a ve sayg deer Huzur Evi sakinlerine teekkür ederim” diyerek sözlerini tamamlad.

 

 

 

 

ADM Elektrik Datm Hakknda

ADM Elektrik Datm, Aydn, Denizli ve Mula llerinde elektrik datm hizmeti vermektedir. ADM Elektrik Datm, hizmet bölgesinde 1.8 milyon aboneye yllk 9 Milyar kWh elektrik datm yaparken kesintisiz, kaliteli ve güvenli elektrik sunmak üzere datm altyapsnn gelitirilmesi ve güçlendirilmesi için gereken teknoloji yatrmlarn gerçekletirmektedir.

Müteri odakl çalma anlayyla tüketicilerine en iyi hizmeti sunmay ilke edinmi olan ADM Elektrik Datm’n Aydn, Denizli ve Mula illerinde 23 hizmet merkezi bulunmaktadr.

 

Bilgi için: ADM Elektrik Datm A.. Kalite ve Kurumsal letiim Müdürlüü

Telefon: 0258 296 70 00 Uur Dayolu, Basn ve Medya Uzman, ugur.dayioglu@admelektrik.com.tr Burhanettin Öztekin, Basn ve Medya Uzman Yardmcs, burhanettin.oztekin@admelektrik.com.tr

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..