milivolt electronics world news ADM_Elektrik_Datmda_Hedef_26_Bin_Saya-didimhaber.net
28-04-2017

ADM Elektrik Datmda Hedef 26 Bin Saya

ADM_Elektrik_Datmda_Hedef_26_Bin_Saya

Aydn, Denizli ve Mula’da 2008 ylndan bu yana elektrik datm hizmetini yürüten ADM Elektrik Datm, bölgesindeki uzaktan okuma yaplacak sayaç saysn 26.000’e çkarmay hedefliyor.

Bölgeye sunduu enerji ve sosyal desteklerin yan sra teknolojik gelimelerle de hizmetlerine kalite katan ADM Elektrik Datm, otomatik sayaç okuma sistemiyle her geçen yl daha fazla tüketiciye ulayor. Konuyla ilgili açklamalarda bulunan ADM Elektrik Datm Genel Müdürü Bülent Yüksel hizmet bölgesinde yllk tüketimi 100.000 Kwh olan tüketicileri tamamnn sayaçlarnn OSOS kapsamnda uzaktan okunacan söyledi. Yükselen nüfus hz, ehirleme ve sanayilemenin okunan sayaç saysn arttrdn ifade eden Yüksel, bu dorultuda teknolojik gelimeleri yakndan takip ettiklerini söyledi.

Kesintiler Annda Tespit Ediliyor ve Kesinti Sürelerini Ksaltyor

Otomatik sayaç okuma sistemine datm transformatörlerini de dahil ettiklerini belirten Yüksel, “Bu sayede ebekemizdeki enerji kesintileri annda tespit ediliyor ve tüketicilerimizden bildirim gelmeden gerekli müdahaleleri yaparak kesinti süresini ksaltyoruz. Aydnlatma sayaçlar da OSOS kapsamnda yer alyor, buradan elde edilen veriler ile yanmayan sokak aydnlatmalarna müdahale ediliyor ve arzalarnn ksa sürede gideriliyor” dedi.

Sistem Enerji Verimlilii de Salyor

Gelien teknolojiyle birlikte Ar-Ge çalmalarnn ve yenilik faaliyetlerinin ivme kazanmasnn önemine dikkat çeken Yüksel, irket olarak Ar-Ge çalmalarna önem verdiklerini teknoloji ve yenilikleri yakndan takip ettiklerini ve sektörde öncü olmay hedeflediklerini ifade etti. Bu hedefle 2014 ylnda Otomatik Sayaç Okuma Sistemi’nin (OSOS) hayata geçirildiini ifade eden Yüksel, “Otomatik Sayaç Okuma Sistemi; tüketimi belli bir MWh’in üzerinde olan tüketicilerin, tüketime esas verilerinin, sayaç ve modem üzerinden uzaktan okunmasn ve analiz edilmesini salayan sistemdir. OSOS sayesinde, tüketim kaytlar tutularak sayaç verileri sürekli olarak saklanmaktadr. Tüketicilerimiz OSOS sistemi ile tüketim bilgilerini, elektrik kesintilerini annda izleyebilmektedir. Sistem üzerinden tüketim trendini izleyen kullanclar, yaptklar analiz ile %15’e varan oranda enerji verimlilii salamaktadr.”

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..