milivolt electronics world news ADM_-_GDZ_Elektrik_Datmdan_i_gvenliinde_akll_zm-didimhaber.net
09-05-2017

ADM - GDZ Elektrik Datmdan i gvenliinde akll zm

ADM_-_GDZ_Elektrik_Datmdan_i_gvenliinde_akll_zm

ADM - GDZ Elektrik Datm’dan i güvenliinde akll çözüm

 

ADM ve GDZ Elektrik Datm irketleri ' Güvenlii standartlarn yükseltmek için Akll Giyilebilir Teknolojilerin Gelitirilmesi ve Uygulanmas' projesini gelitirdi.

 

ADM ve GDZ Elektrik Datm irketlerinin ' Güvenliini yiletirmek çin Akll Giyilebilir Teknolojilerin Gelitirilmesi ve Uygulanmas' projesi ile sektörde i kazalarnn önüne geçilmesi hedefleniyor. Konuyla ilgili bilgi veren ADM GDZ Elektrik Datm cra Kurulu Bakan Vekili Metin Demirda, “Sektörümüz, yaps gerei yüksek i sal ve güvenlii önlemleri almamz gerektirmektedir. Gelitirdiimiz proje ile çtay biraz daha yükseltmi oluyoruz. Sal ve Güvenlii alannda yaplacak her çalma; can kayplarnn ve yaralanmalarn azalmasn ve önlenmesini salayacaktr.” dedi.

 

Ar-ge desteine bavuruldu

Demirda; “EPDK’nn salad Ar-ge desteine bavurumuzu gerçekletirdik. Çalanlarmzn rahatça ve sürekli üzerinde tayaca, akll bileklik ile çevredeki elektrik alan iddeti her an ölçülecek ve elektrik iddetinin belirlenen deerlerin üzerine çkmas durumunda personelin hissedecei biçimde görsel, iitsel ve titreim yoluyla uyar yaplacak. Bu sayede çalanlarmz elektrik kaynakl i kazalarna kar koruma altnda olacak.” dedi.

 

Geri bildirim alnacak

Demirda unlar ekledi: “Arza bakm ve onarm personeli elektrik datm hizmetinin kesintisiz biçimde yaplmas için sahada çalmalarn yürütmektedirler ve sürekli olarak canl ebekeye yakn çalmaktadrlar. Tehlikeye yakn çalmak i kazalarnn yaanma olasln oldukça artryor. nsan faktörünün olduu her yerde söz konusu tehlikelerin geri dönülemez sonuçlar olabiliyor. Bu proje ile ihmal ve hatal operasyonlar sonucunda gerçekleen i kazalarnn önüne geçilmesi de hedeflenmektedir. Proje kapsamnda tasarlanan bileklik, canl ebekeye can güvenliini tehlikeye atacak ekilde yaklaldnda personeli görsel, iitsel ve titreim yolu ile uyaracaktr. Böylece orta gerilim arzalarnda yaanan ve temelde dikkatsizlikten, gerekli önlemlerin alnmamasndan kaynaklanan i kazalarn en aza indirgeyerek çalanlarmzn can güvenlii salanm olacak. ADM ve GDZ Elektrik Datm sorumluluk bölgeleri içerisinde belirlenen pilot bölgelerde denemeler gerçekletirildikten sonra personelden dorudan geri bildirim alnacak ve öngörülen faydann salanmas halinde tüm hizmet bölgemizde kullanlacaktr.”

 

Önce Can Güvenlii

 

Demirda, irketimizin temel prensibi udur ”Önce insan. Ve hiçbir i, insann can güvenliini tehlikeye atacak kadar önemli ve acil deildir. kazalar sadece bir kiiyi deil bir aileyi madur etmektedir. Tüm çalanlarmz bize ailelerinin emanetidir. irketimiz i sal ve güvenlii için yaplan çalmalara büyük önem vermektedir. Sal ve Güvenlii risklerini kabul edilebilir risk seviyesine indirebilmek için teknolojinin sunduu tüm imkânlardan sonuna kadar faydalanyoruz. “ dedi.

 

Bilgi için: ADM Elektrik Datm

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..