milivolt electronics world news Aydem_ve_DenizBank_ibirliinde_iftilere_deme_kolayl_salayan_avantajlar-didimhaber.net
18-07-2017

Aydem ve DenizBank ibirliinde iftilere deme kolayl salayan avantajlar

Aydem_ve_DenizBank_ibirliinde_iftilere_deme_kolayl_salayan_avantajlar

Aydem ve DenizBank ibirliinde çiftçilere ödeme kolayl salayan avantajlar

 

Tarm sektöründe %40 pazar pay ile özel bankalar arasnda lider olan DenizBank, üreticileri her alanda desteklemeye devam ediyor. Bankann Aydem ile olan anlamas kapsamnda çiftçiler, isterlerse Aydem Müteri likileri Merkezleri’nden Üretici Kartlar ile ödeme yapabiliyor, otomatik ödeme talimat verebiliyor ve Aydem faturalarn yine ayrcalklar sunan bu kartlar ile hasata erteleyebiliyorlar.

 

Tarm sektörünün gelimesi yönünde sürdürdüü youn faaliyetler ile özel bankalar arasnda birinci srada bulunan DenizBank ve Aydem Elektrik Perakende Sat A. ibirliklerini gelitirdi. Üreticiler bu ibirlii ile birlikte Aydem Müteri likileri Merkezleri’nden (“MM”) Üretici POS araclyla yapacaklar ödemelerde Temmuz ay boyunca 5 ay vade ve 0 faiz avantaj elde ediyorlar.

Üretici Kart sahipleri, Aydem ve DenizBank arasndaki anlamann salad frsatlar sayesinde; otomatik fatura ödemelerini hasat dönemine kadar erteleyebilecekler ve özel faiz oranlarndan faydalanabilecekler. Bunun yan sra tarmsal kurum ödemelerinde yüksek tüketimli elektrik fatura ödemesi yapan Aydem müterileri için Dorudan Borçlandrma Sistemi ile ödeme imkân da bulunuyor.

“Üreticimizin yannda olmaya devam edeceiz”

Konuya ilikin bir konuma yapan DenizBank Bat Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, ibirlikleri ile çiftçilere destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarnn altn çizdi.

Orhan öyle devam etti: “DenizBank olarak Türk tarmnn modernizasyonuna destek vermek ve tarmsal üretimde verimlilii artrmak hedefiyle çalmalarmz sürdürüyoruz. Üretici Kart ve tarm kredilerimizle tarm sektörüne verilecek hizmet kalitesinin yükseltilmesini, AB standartlarnda tarmsal üretimle rekabet gücümüzün artrlmasn destekliyoruz. Tarma yaptmz büyük yatrmlar ve üreticimize tandmz önemli avantajlarla, özel sektör bankalar arasnda ilk srada yer alyoruz. Aydem ile zenginletirdiimiz ibirliimiz üreticilere önemli avantajlar sunuyor. Yenilikçi çalmalarmz önümüzdeki dönemde de artarak devam edecek.”

Aydem Elektrik Müteri likileri Müdürü Hüseyin Bahadr Gök yapt deerlendirmede; “2014 ylnda balattmz ve mali anlamda zor durumdaki çiftçilerimize daha fazla destek ve yardmc olmak amacyla gelitirilen ibirliinin Aydn, Denizli ve Mula illeri bata olmak üzere 81 ildeki tüm Üretici Kart sahibi Aydem müterileri için çok önemli bir ödeme kolayl olduunu, müteri beklentilerini ve memnuniyetini önemsediklerini ve çiftçilere destek olmaya devam edeceklerini” ifade etti. Gök öyle devam etti: “DenizBank ile müterilerimize ödeme avantaj salayan önceki ibirliimizi daha da avantajl duruma getirerek, çiftçilerimizin elektrik fatura ödemelerine kolaylk salamay sürdürdük. Ülkemizde, enerji sektörünün öncülerinden ve sektörde ilkleri yapmay bir alkanlk haline getirmi olan Aydem ile Tarm Bankaclnn öncülerinden DenizBank’n birlikte gelitirmi olduu bu ibirliktelii ile müterilerimizin

memnuniyeti ve avantaj için yeni projeler üretmeye devam ediyoruz. DenizBank Üretici Kart sahibi müterilerimiz, Temmuz ay içerisinde yapacaklar elektrik faturas ödemelerinde, 5 ay faizsiz erteleme yapabilecekler ve hasat sonuna kadar her hangi bir gecikme bedeli ödemeyecekler, Aydem olarak müteri odakl projeleri sürdürmeye devam edeceiz.”.

 

Türkiye’de bir ilk olan “Üretici Kart” hakknda...

· Çiftçiler Üretici Kartlar ile; mazot, gübre, yem, tohum, tarm ilac, tarm makinalar, yedek parça ve dier tarmsal ihtiyaçlar için ülke genelinde 15 bine yakn üye iyerinden avantajl alveri yapabilirler veya ube ve tüm ATM’lerden nakit çekebilir veya 3 yla varan vadelerde Üretici Kart üzerinden taksitli kredi kullanabilirler.

· Geri ödemeler DenizBank’n tüm tarm kredilerinde olduu gibi ürünün hasat tarihinde yaplabilir.

· DenizBank ubelerinden, anlamal üye iyerlerindeki POS makinalarndan ve ATM’lerden Üretici Kart bavurusu yaplabiliyor. Ayrca cep telefonuna URETICI yazp T.C. kimlik numaras ve bulunulan ilin plaka kodunu aralarnda birer boluk brakp 3280’e SMS göndererek de Üretici Kart bavurusu yaplabiliyor.

· Turkcell faturalar için Üretici Kart'a otomatik ödeme talimat vererek yllk 600 TL'ye kadar olan cep telefonu faturalar faiz ödemeden hasada ertelenebilir.

· Her ay düzenli ödenmesi gereken Ba-Kur primleri ve tarmsal faturalar için otomatik ödeme talimat vererek ödemeler hasada ertelenebilir.

· Üretici Kart Ödemeleri tüm DenizBank ubeleri ile PTT merkez ve ubelerinden yapabilir.

· Tarmsal elektrik ve su faturalar Üretici Kart üzerinden otomatik ödemeye alnabilir uygun faiz oran ile hasatta ödenebilir.

 

Bereket Enerji Grubu Hakknda

Bereket Enerji Grubu olarak, Aydem ve Gediz Elektrik bölgelerinde 4,7 milyon müteriye verdiimiz hizmet ile önemli bir pazar payna sahibiz. Aydem Elektrik Perakende Sat Anonim irketi olarak Aydn, Denizli ve Mula illerinde yaklak 1,8 milyon müteriye en avantajl fiyatlarla elektrik hizmeti sunmay ve müteri memnuniyetini sürekli klmay hedefleyen çalmalarmz 9 yldr sürdürmekteyiz. 2013 ylnda Gediz Elektrik Perakende Sat Anonim irketi’ni bünyemize katarak zmir ve Manisa illerinde de elektrik perakende sat hizmeti vermeye baladk. zmir ve Manisa bölgelerindeki müteri saymz yaklak olarak 2,9 milyona ulat.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..