milivolt electronics world news Aydemin_sponsorluk_almalar-didimhaber.net
28-07-2017

Aydemin sponsorluk almalar

Aydemin_sponsorluk_almalar

ALATAY ELEKTROMOBL ENERJSN AYDEM’DEN ALIYOR!

 

Aydem Elektrik Perakende Sat A..’nin sponsor olduu, Pamukkale Üniversitesi (“PAU”) Mühendislik Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi tarafndan yürütülen Alatay Elektromobil Araç Projesi, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Aratrma Kurumu (“TÜBTAK”) “Efficiency Challenge Electric Vehicle” yarmalarna katlmak için hazrlklarna tüm hzyla devam ediyor.

 

TÜBTAK, 2005 ylndan itibaren tevik amac ile elektrikli araç yarmalar düzenlemektedir. Bu kapsamda PAU Mühendislik Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi, 2014 ylnda batarya enerjili elektrikli araç olan “Alatay Elektromobil Projesi” ile elektrikli araç üretim çalmalarna balamtr. 2016 ylnda çalmalarn tamamlayan Alatay Elektromobil, ayn yl içerisinde “PAU Atay’’ takmnn gelitirmi olduu “Alatay-Ev’’ arac ile TÜBTAK’n himayesinde organize edilen Efficiency Challenge Electric Vehicle yarmasna katlmtr. Alatay Elektromobil, bu yarmada “Yerli Ürün Tevik” ödülünü kazanarak Türkiye birinciliini elde etmi ve büyük bir baarya imza atmtr.

 

Aydem, müterilerine elektrik tedarik hizmeti sunarken doaya zarar vermeden yenilenebilir enerji kaynaklarna yönelme bilinci ile hareket etmektedir. Aydem bu dorultuda, ehir içi ulama yönelik ve fosil yakt tüketmeyen bir elektrikli araç projesi olan Alatay Elektromobil projesini desteklemektedir. Aydem’in sponsorluk çalmalarn üstlendii projeyi yürüten PAU Atay Takm, bu yl yaplacak olan yarmaya, yenilenmi bir araç ve tecrübe kazanm güçlü bir ekip ile katlp

özellikle yerli tasarm konusunda dereceye girmeyi ve gösterilen baary sürdürmeyi hedeflemektedir.

 

PAU Atay Takm bir grup baarl üniversite örencisi ve onlara yol gösteren üniversite hocalarndan olumaktadr. PAU Mühendislik Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi’nde yer alan Elektrikli Araç Üretim Laboratuvar’nda TÜBTAK’n zorunlu ya da tercihe bal olarak sunduu; motor tasarm, gömülü arj sistemi, telemetri, araç kontrol ünitesi, motor sürücüsü, batarya yönetim sistemi vb. bileenleri kendileri tasarlayarak çalmalarn sürdürmektedir.

 

Alatay Elektromobil Projesi’nin danmanlarndan Yrd. Doç. Dr. Selim Körolu, projenin büyük oranda tamamlandna ve motor tasarmnn bitmek üzere olduuna deindi ve proje hakkndaki son gelimeleri aktard: Bu yl geçmi yllarda kazandmz bilgi, tecrübe, deneyim ve özellikle de kurumsal bir firma olan Aydem’in güçlü desteiyle daha iyi bir çalma hedefi ile yola çktk. Çalmalarmzn tüm tasarm evreleri tamamlanm araç montaj ve test aamasndadr. Çok yakn bir zamanda da proje tamamlanm olacaktr. Her zaman iddialyz. Çünkü iimizi seviyoruz ve güçlü bir ekibiz. Bilindii üzere elektrikli araçlar ülkemizin öncelikli alanlar arasndadr. Ülkemizde konuyla ciddi çalmalar yaplmaktadr. Neden yakn bir gelecekte kendi elektrikli aracmz üretmeyelim? Ekibim bu anlamda baz eylerin yaplabileceini göstermektedir. En önemlisi de genç mühendislerin yetimesine katk salamaktadr. Nerdeyse aracn tüm bileenlerini yerli olarak tasarlayp gerçekletiren proje ekibi bu yarmada da adndan söz ettirip dereceyle dönecektir.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..