milivolt electronics world news Ege�nin_Enerjisi_9_Yasinda-didimhaber.net
17-08-2017

Egenin Enerjisi 9 Yanda

Egenin_Enerjisi_9_Yanda

Türkiye’nin elektrik datm lisansna sahip ilk özel irketi ADM Elektrik Datm, yenilie ve geliime açk tüketici odakl hizmetleri ile geride brakt 9. yln kutluyor. Aydn, Denizli ve Mula illerine 15 Austos 2008’den bu yana kaliteli ve kesintisiz hizmet salayan ADM Elektrik Datm; tüketicilerine sunduu ilkler ve yeniliklerle 9 yldr faaliyet bölgesinde insanlarn hayatn aydnlatmaya devam ediyor.

lk olmann önemini vurgularken, devraldklar sorumluluun ve görevin zorluklarn da dile getiren ADM Elektrik Datm Genel Müdürü Bülent Yüksel, “ADM Elektrik Datm olarak Aydn, Denizli ve Mula’da yaklak 33.000 kilometrekare alanda 3 milyon kiinin hayatn aydnlatyoruz. Türkiye’deki elektrik datm özelletirmelerinin ilk örnei olan irketimiz, ilk olmann getirdii “örnek olma” bilinciyle yenilikçi hizmetler vermeye devam ediyor. Genileyen hizmet bölgemizde kesintisiz, kaliteli, güvenli ve sürekli elektrik sunmak için, teknolojimizi her geçen gün yeniliyoruz. Datm sisteminin gelitirilmesi ve güçlendirilmesi için gereken teknolojik yatrmlar gerçekletiriyoruz. Faaliyete baladmz ilk günden itibaren hzla artan tüketici memnuniyeti ile elektrik datm sisteminin teknik ve ekonomik performansndaki gelime irketimizin baarsnn en önemli göstergeleri oldu. Gerçekletirdiimiz Ar-Ge faaliyetleri, teknoloji ve saha yatrmlarmz, tüketicilerimize sunduumuz kaliteli hizmetler ile sektörümüzün lokomotifleri arasnda yer almaktan gurur duyuyoruz.”

En Önemli Kaynamz nsan

“Hizmet saladmz üç ilde 1.800 çalma arkadamz ile biz büyük bir aileyiz. Çalanlarmza 2016 yl içerisinde toplam yaklak 38.000 saat verdik. Tüm çabalarmz sürdürülebilir baar ve kalite ile yakalayacamz tüketici memnuniyeti için” diyerek sözlerini tamamlad.

nsan Kaynamz Hizmet Ettiimiz Bölgeden Salyoruz

irketin faaliyet gösterdii bölgede insan kaynan yine bölgeden temin etme konusunda yüksek bir hassasiyet gösterdiklerini dile getiren Yüksel, “irketimizin hedefleri ile paralel EPDK ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanl’nn belirledii hedeflere ulamak için kaliteli çalanlara sahip olmamz gerekiyor. e alm süreçlerinde hizmet ettiimiz corafyada yaayan insanlarn taleplerini öncelikli olarak deerlendirmeye çalyoruz. nsan kaynamzdan aldmz güçle, güvenle büyüyoruz.” dedi.

Gelecein Enerjisi çin Çalyoruz

Yatrm çalmalarnn elektrik datm ebekesinin yenilenmesi ve yeni elektrik alt yap tesisleri ile snrl olmadn hatrlatan Yüksel, 2016 yl itibariyle baladklar 5 Ar-Ge projesi ile gelecein enerjisi için çaltklarn vurgulad. 2017 yl içerisinde 2 yeni Ar-Ge projesi için bavuru yaptklarn belirten Yüksel, ulusal ve uluslararas proje ortaklaryla sürdürdükleri “Smarter EMC2” Akll ebeke projesi ile biliim ve iletiim teknolojileri araclyla akll ebeke kullanclarn güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.  

5 Ylda 1 Milyar TL’lik Yatrm

Yatrm art ile tüketici memnuniyetinin de ayn oranda arttna deinen Yüksel, “2008 ylndan bugüne her yl artan kapasite ve bütçe ile yatrm çalmalarmz sürdürüyoruz.Önümüzdeki 5 yl boyunca Aydn, Denizli ve Mula illerinde her yl toplam 200 milyon lira yatrm yapmay hedefliyoruz. Bölgeye 5 yln sonunda 1 milyar liralk elektrik yatrm yapmak istiyoruz.”

Kaçak ve Kayp Enerji le Youm Mücadele

Hizmet bölgelerinde yeni yatrmlar ile elektrik ebekesinde minimum düzeyde teknik kayp yaandn belirten Yüksel, “Youn bir ekilde lokasyon bazl sayaçlarn ölçüm kontrollerini yapyor, hizmet bölgemizdeki tüketim kaydn takip ediyoruz. Ayrca kullandmz Otomatik Sayaç Okuma Sistemi (OSOS) ile bölgemizde kullanlan elektriin %50’sini birebir anlk takip ediyoruz.”

Tüketicilerimiz çin letiim Kanallarmz Çeitlendiriyoruz

Günümüzde iletiimin hayatn vazgeçilmez bir parças olduunu söyleyen Yüksel, “Tüketicilerimiz IOS ve Android platformlardan indirebilecekleri mobil uygulamamz ile her yerden ve günün her annda ihbar ve taleplerin hzlca iletebilirler. Elektrik veya sokak aydnlatma arza kayd oluturabilir. 48 Saat öncesinden bildirilen bakm ve yenileme çalmalar için yaplan planl kesintileri takip edebilirsiniz. irketin kurumsal sosyal medya hesaplar üzerinden de ihbar ve taleplerini iletebileceini hatrlatan Yüksel, “Tüketicilerimize en iyi hizmeti sunmak için 2016 ylnda 3 milyon TL yatrm ile teknolojik alt yap ve çar kapasitemizi 4 katna çkardmz Çar Merkezimizde 400 kiiyi istihdam ediyoruz.” 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..