milivolt electronics world news Iyi_Niyet_Bildirgesi-didimhaber.net
06-11-2017

yi Niyet Bildirgesi

yi_Niyet_Bildirgesi

ADM - GDZ Elektrik Datm irketleri, EFQM Mükemmellik Modeline Adm Att Aydn, Denizli, Mula ve zmir, Manisa illerinde elektrik datm hizmeti veren ADM Elektrik Datm ve GDZ Elektrik Datm irketleri ile Türkiye Kalite Dernei (KalDer) arasnda Ulusal Kalite Hareketi kapsamnda 03.11.2017’de “yi Niyet Bildirgesi” imzaland.

 

Denizli’de gerçekletirilen imza törenine, Türkiye Kalite Dernei (KalDer) zmir ubesi Yönetim Kurulu Bakan Dr. Muhsin Çömden ve Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Bakan Ceyhan Saldanl ile ADM- GDZ Elektrik Datm irketi yöneticileri ve çok sayda basn mensubu katld.

 

mza töreninde konuan Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Bakan Ceyhan Saldanl, “Bugün imzaladmz “yi Niyet Bildirgesi” ile ADM - GDZ Elektrik Datm irketleri olarak Ulusal Kalite Hareketi’ne katldmz açklamaktan memnuniyet duyuyorum. Bu imza ile EFQM Mükemmellik Modelinde ilk admmz atm bulunuyoruz.

 

Kalite yolculuu hiç bitmeyen bir serüvendir. Devaml gelitirilmesi ve yatrmlarn sürdürülmesi gereken bir alandr. Bu süreçte her gün, bir önceki günümüzden farkl olmak zorunda. Bugün dünyada belli bal ne kadar marka varsa kaliteye verdikleri önem srasna göre sralanrlar. Biz bu sralamada tüketicilerimizi daha memnun etmek, çalanlarmz daha mutlu etmek, toplumumuza daha faydal olmak için yolun kaliteden geçtiini biliyoruz. Kalitemizi ve deneyimlerimizi artrmak için konusu sadece kalite olan, kalitenin gelitirilmesi için kamu yararna çalan Türkiye Kalite Dernei (KalDer) ile ibirliine karar verdik. Bundan sonra KalDer’den alacamz destekle kalitemizi daha yüksek seviyelere tayacamza eminiz. Dilerim ki bizi dier irketler ve dernekler takip eder. Tek bana salanan kalite, kalite deildir. Ülkenin kalitesi topyekün üst seviyelere çkmadkça, bireysel olarak kalite salanmas mümkün deildir. Bunlar bir bütünün parçalardr. Biz toplumun bir parças olarak üstümüze düen sorumluluklar yerine getirmeye çalyoruz. Bugünkü imza töreni bu destein ilandr. Bu çalmay buraya kadar tayan tüm arkadalarma teekkür ediyorum, hayrlara vesile olmasn diliyorum.” dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..