milivolt electronics world news Izinli_Iletisim_Kampanyasi_�nin_talihlileri_odullerine_kavustu___-didimhaber.net
03-05-2018

zinli letiim Kampanyas nn talihlileri dllerine kavutu

zinli_letiim_Kampanyas_nn_talihlileri_dllerine_kavutu___

 

Enerji sektöründe faaliyet gösteren lisansl ilk elektrik perakende sat irketi olan Aydem, grup irketleri ile birlikte çeitli sektörlerde sunaca kampanya ve hizmetler hakknda, faaliyet gösterdii illerde yaayan kiileri bilgilendirebilmek adna balatm olduu zinli letiim Kampanyas’nn talihlilerine ödüllerini teslim etti.

 

Bünyesinde yer alan Gediz Elektrik ile birlikte zmir, Manisa, Aydn, Denizli ve Mula bata olmak üzere Türkiye genelinde 4.8 milyon müteriye elektrik tedarik hizmeti sunan Aydem, 23 Mart Cuma günü saat 20.00’de noter huzurunda yaplan zinli letiim Kampanyas çekili töreni ile belirlenen büyük ödül talihlilerine düzenlemi olduklar ödül törenleri ile hediyelerini teslim etti. 3 aylk Filbox Hemen ödülünü kazanan talihlilerine ise üyelik kodlarn ksa mesaj ve e-posta yolu ile gönderdi.

 

Aydem ’in düzenlemi olduu zinli letiim Kampanyas’nn birincilik ödülü olan iPhone 8’i Köyceiz’den Zühra Melekolu, ikincilik ödülü iPad’i Nazilli’den Saniye Yaar, üçüncülük ödülü olan PS 4 Pro’yu ise Manisa’dan enay Mercan kazand.

 

Aydem zinli letiim Kampanyas’nn proje yürütücüsü Bengi Deniz Kut yapt açklamada: “Günümüzde internet teknolojilerinin giderek gelimesi ve tüm dünyada yaygn hale gelmesi ile birlikte online güvenlik büyük önem kazanmtr. Aydem ailesi olarak sürekli deien ve gelien teknolojik dönüüme en hzl ve güvenli bir ekilde uyum salama sürecinde gerekli tüm çalmalar özveriyle yürütüyoruz. Yakn zamanda ISO/IEC 27001: 2013 Bilgi Güvenlii Yönetim Sistemi standartlarn da yerine getirerek, bu konudaki çalmalarmzn kalitesini belgelemi olduk. Bu kampanya sürecinin en önemli unsurlarndan biri de tüm katlmclarmz kiisel verilerinin korunmas ve ilenmesi hakknda aydnlatmak ve onlarn açk rzalarn almakt. Kampanyamzn, tamamen açk ve effaf olmas katlmn ksa bir sürede 9 bin kiiye kadar ulamasnda büyük rol oynad. Katlmclarmz, enerji, internet, araç kiralama, sadakat program, uydu TV platformu, mermer, ayakkab, gda gibi sektörlerde kendilerine özel olarak gelitireceimiz yüzlerce ürün ve hizmetlerimiz hakkndaki kampanyalardan haberdar olabileceklerdir. Kampanyamza katlan herkese çok teekkür ederiz.” ifadelerini kulland.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..