milivolt electronics world news Babakan_Erdoan'a_Anayasa_benzetmesi-didimhaber.net
20-01-2014

Babakan Erdoan'a Anayasa benzetmesi

Babakan_Erdoan'a_Anayasa_benzetmesi

AYDIN - 19.01.2014 20:55

Adalet ve Kalknma Partisi (AK PART) Aydn Büyükehir ve 18 ilçe belediye bakan adaylarnn tantm toplantsnda sunuculuk yapan Nuri Ate (Atebey) Babakan Recep Tayyip Erdoan için “Anayasann ilk üç maddesi gibidir. Bir deimez. ki deitirilemez ve üç deitirilmesi teklif dahi edilemez. Adam gibi adam Recep Tayyip Erdoan’a selam olsun.” dedi. 

Aydn Atatürk Kapal Spor Salonu’nda Ekonomi Bakan Nihat Zeybekçi ve binlerce partilinin alklad sunucu Nuri Ate, sahnede kald yaklak 4 saat boyunca Babakan Erdoan’ öven iirler de okuyarak partililerden alk istedi. 

Aydn Büyükehir ve ilçe belediye bakan adaylarn tantm toplants yapld. Kapal spor salonundaki tantm toplantsnda konuan Ekonomi Bakan Nihat Zeybekçi, gündemle ilgili açklamalar yapt. Ülkenin 2001 ylndaki gibi olmadn, iin banda milletin adamlar olduunu belirten Bakan Zeybekçi, “Millet ne diyorsa o. Milletin dediinin üzerine biz bir nokta dahi koymayz. Biz Babakanmzn da dedii gibi millet iradesinden baka hiçbir güç de tanmayz. Bizim baka güçlere biat etmemizi, baka güçlerin önünde eilmemizi, brakn eilmeyi baka güçlerin önünde dümemizi iliklemeyi dahi düürmeyi Allah da nasip etmesin. Biz sadece ve sadece milletin önünde dümemizi ilikleriz, tekilatmzn önünde dümemizi ilikleriz. Türkiye’nin üzerinde oynanan oyunlar ve planlar çok büyük. Bunlarn hepsini millet görüyor ve millet de dersini veriyor. Millet dersini vere vere millet bkt, bunlar bkmad. Ama en son ders inallah 30 Mart'ta, ondan sonra yazn bir daha ders verecek. 2015 Haziran'da bir ders daha verecek. Anlayp milletin iradesinden baka hiçbir iradenin olmadn anlayana kadar anlatacaz. Biz demokrasinin sonucuyuz. Millet, demokrasi, milletin demokrasisi dendii zaman AK Parti anlalr. u ana kadar bu ülkede yaadklarmz demokrasinin doum sanclardr. Hukukun üstünlüünün doum sanclardr.” eklinde konutu.

Gezi olaylar ve sonras yaananlara ve balatlan yolsuzluk operasyonunu balatan savclarla ilgili konuan Zeybekçi, “Gezi olaylar srasnda aaçlar bahane edenlerin artlarn duyun, 3. havaalan inaat durdurulsun, nükleer santraller durdurulsun, 3. köprü inaat durdurulsun, hidroelektrik santraller durdurulsun. Bunu istediler bizden, aaç peinde koanlar bunu istediler. Babakan’a muhteem karlama sonras geldikleri gibi gittiler. Türkiye 2001'deki gibi deil. Türkiye’de milletin adamlar i banda. Yedirmezler öyle kimseye. Avuçlarn yalarlar.” ifadelerini kulland.

Bakan Zeybekçi daha sonra AK Parti Aydn Büyükehir ve ilçe belediye bakanlarn sahnede tek tek tantarak programdan ayrld. Tantm programna AK Parti Aydn l Bakan Sadk Atay, milletvekilleri Mehmet Erdem, Ali Gültekin Klnç ve Semiha Öyü ile partililer katldlar.

 

OSMAN AKÇAY | 

 

 

Keywords: ak parti, anayasa,aydn

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..