milivolt electronics world news Parla_Solar�i_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti-didimhaber.net
27-10-2020

Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziyaret Etti

Parla_Solar_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakan_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti

 

 

Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank, Aydem Enerji’nin sahibi olduu, güne paneli ve Türkiye’nin ilk yerli güne hücresi yatrm olan Parla Solar’ ziyaret etti. Ziyaret srasnda bakana bilgi veren Aydem Enerji Yönetim Kurulu Bakan Ceyhan Saldanl, panel ve hücre üretiminin yan sra kurulum hizmetleriyle güne sektöründe entegre fabrika olarak çalan Parla Solar’n yenilenebilir enerjide yerli sanayi zincirinin oluturulmasn ve Türkiye ekonomisine salad katky artrmay hedeflediini belirtti.

 

26 Ekim tarihinde Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank, Denizli program kapsamnda Parla Solar’a ziyarette bulundu. Aydem Enerji Yönetim Kurulu Bakan Ceyhan Saldanl, Yönetim Kurulu Bakan Yardmcs Ali Yal ve Parla Solar Genel Müdürü Mehmet Gökay Üstün’ün ev sahipliinde gerçekleen ziyarete, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Denizli Milletvekilleri Ahmet Yldz, Cahit Özkan, Nilgün Ök ve ahin Tin, Denizli Büyükehir Belediye Bakan Osman Zolan ve eski Ekonomi Bakan Nihat Zeybekçi katlm gösterdi.

 

Üretim bandn gezen Bakan Varank, “Türkiye yerli güne enerjisi yatrmlaryla daha iyi seviyelere gelecektir. Hep birlikte bunun için çalyoruz” dedi.

 

Söz konusu ziyaret kapsamnda bilgi veren Aydem Enerji Yönetim Kurulu Bakan Ceyhan Saldanl, Parla Solar’n ülke ekonomisine salad katma deeri artrmak üzere Ar&Ge temelli yenilikçi yatrmlarla yenilenebilir enerji alannda çalmalarna devam edeceklerini belirtti.

 

Entegre üretim anlay

Aydem Enerji çats altnda güne paneli ve 2018 ylnda ülkemizin ilk yerli güne hücresini üreten Parla Solar, Türkiye’nin enerjisi için çalmalarna devam ediyor. Ülkemizde fotovoltaik temelli güne enerjisi santrali alannda ekipman ve ihtiyaçlarn gelitirilmesini, d pazarlara ihraç edilmesi için gerekli altyapnn oluturulmasn amaçlayan Parla Solar, hem panel ve hücre üretimi, hem de kurulum hizmetleriyle güne sektöründe entegre bir fabrika eklinde çalyor.

 

Yerli sanayi zincirinin çok önemli halkalarndan biri olan Parla Solar, 130 MW üretim kapasitesi ile yllk 200.000 MWh elektrik üretimi salyor. Aydem Enerji çats altnda faaliyet gösteren irket, ülkemizde enerji sektörünün yerli ve milli teknolojilerle büyüyerek bölgede liderlik rolü üstlenmesi için kritik bir öneme sahip.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..