milivolt electronics world news Didim_VARDYA_BZDE_PLATFORMU_3.Basn_Aklamas-didimhaber.net
25-01-2014

Didim VARDYA BZDE PLATFORMU 3.Basn Aklamas

Didim_VARDYA_BZDE_PLATFORMU_3.Basn_Aklamas

Didim 25-01-2014 14.00 Cumartesi

DDM VARDYA BZDE PLATFORMU 25 OCAK BASIN AÇIKLAMASI,

  

BALYOZ davas 365 kii ile balad, jet hzyla yarglama yapld ve Yargtay; 131 kiisi muvazzaf subay olmak üzere yüzlerce kiinin, binlerce yl tutan cezasn  "ONADI".  Yani yarglanan kiilerin 2/3’ünün cezas onand.  237 masum asker hala suçsuz yere ve ayn “sahte” digital kaytlar nedeniyle F tipi cezaevlerinde en ar artlarda tutsakla devam etmektedir.  Ayn sahte digital kaytlardan; bazlar hiç yarglanmazken, birçou 13 - 20 yl aras hapis cezas alm, bazlar beraat etmi, bazlarnn suç vasfnn deitiine hüküm vermitir.

11 ubat 2011 günü; Ülkesine, vatanna hizmet etmekten baka hiçbir suçu olmayan 163 emekli ve muvazzaf  asker topluca hapsedildi.  Tek suçlar vatanlar için gece gündüz çalmakt.   Taksit taksit iddianameler, dalga dalga tutuklamalar ve operasyonlarla 365 kii yargland.

21 Eylül 2012 günü; 5276 yl ceza verilerek, toplam zindana atlan asker says 324’e çkt.  Delillerin sahteliini sadece bilirkiiler deil, dünya anlad.

5 Austos 2013 günü; BM nsan Haklar Keyfi Tutuklama Komisyonundaki Senegalli, Pakistanl, Ukraynal, ilili, Norveçli yargçlar “Deliller üpheli, sanklar derhal serbest brakn ve haklarn geri verin” dedi.

13 Austos 2013 günü; Alman ve Amerikal bilim insanlarndan oluan Uluslar aras Akademi ve Bilim Topluluklar “Deliller ikna edici deil, üphelidir derhal tahliye edin, gerekli ise uluslararas standartlar karlayan bir mahkemede adil olarak yarglayn” dedi.

9 Ekim 2013 günü; 237 kiinin toplam 3916 yllk cezas Yargtayca onand.

17 Aralk 2013 günü; “Rüvet ve Yolsuzluk” soruturmas balatld.

24 Aralk 2013 günü; “Milli Ordu’ya KUMPAS kuruldu”, “Devlet içinde çeteler” var dendi.

25 Aralk 2013 günü; Sabr ve suskunluu hayranlkla izlenen Genelkurmay Bakanl;  Ankara Cumhuriyet Basavclna suç duyurusunda bulundu.

03 Ocak 2014 günü; Türkiye Barolar Birlii  bildiimiz bu davalar için Çözüm önerisini gündeme getirdi.

 

 

2010 ylndan 2014’e gelinceye kadar; Bu davada gelecei bitirilenler, Ellerinden ekmekleri ve meslekleri alnanlar, ntihar edenler, Saln kaybedenler oldu.

Yazmadklar yazlar yazm gibi, katlmadklar toplantya katlm gibi, tanmadklar insanlar tanm gibi, gitmedikleri yere gitmi gibi, imkansz olan mümkünmü gibi ilemler yapld.  Sahte Digital uydurulmu belgeler delil oldu, 237 kii hapiste esaret, aileleri  eza ve cefa çekmeye mahküm edildi.

Bu hukuk mücadelesi Yargtay’n onamas ile beklenmedik bir ekilde sonuçland.  Ne var ki vicdanlar, yapmadklar fiillerle cezalandrlmay Kabul etmedi.

            Bu davada mahküm olanlarn masum olduunu kantlayan  1957 adet delil var.  Ben sadece bir tanesini söyleyeyim.  2007 ylnda hazrlanan sahte CD'ler sanki 2003 ylnda hazrlanm gibi gösterilmitir.   Yarglananlar ve bilirkiiler bu 2 CD’nin sahte olduunu defalarca kantladlar.             

            Bunun için, en ksa zamanda;

1. Bu davalardan yarglananlarn derhal serbest braklmasn,

2. Tutuklanmalara sebep olan delillerin sahte olduunun açklanmasn,

3.  1 nci Ordu Komutanl, Kara Kuvvetleri Komutanl, Donanma Komutanl, Hava Kuvvetleri Komutanl tarafndan hazrlanan bilirkii raporlarna,

 Darbenin “d” sini bile duymadk diyen Genelkurmay eski Bakanlarna,

Kuvvet komutanlarnn da aralarnda olduu asker tanklarn yeminli beyanlarna itibar edilmesini, 

4. Bilirkiilerin çelikilerini gidermek için Üniversitelerden, Türk Silahl Kuvvetlerinden,  Emniyetten, TUBTAK’tan karma bir bilirkii heyeti tekil edilmesini, talep ediyor ve derhal uygulanmasn istiyoruz.

 

Sevgili Didim'liler,

 

Bizler bugün Didim de, 3'üncü Sessiz Çlk eylemimizde, iktidarda bulunanlar bata olmak üzere, sorumluluu olan tüm kurum ve kurulularn üzerlerine düeni hemen yapmasn ve suçsuz olarak tutsak edilen subaylarmzn, aydnlarmzn, elerimizin, babalarmzn, çocuklarmzn, arkadalarmzn ve dostlarmzn derhal serbest braklmasn istiyoruz.

Bu süre içerisinde, tutuklularn emeklilik, ve ayrma ilemlerinin durdurulmasn, ellerinden alnan bütün haklarnn geri verilmesini ve sivil ceza evlerine nakil ilemlerinin  durdurulmasn talep ediyoruz.

Yaklak 5 yldr tutuklu ve ar derecede hasta olan Prof. Dr. Fatih HLMOLU ile dier hasta tutuklularn acilen tahliye edilmesini bekliyoruz.

Biz, bu kumpas kuran ABD emperyalizminin taeronu AKP iktidar ve cemaatin, devleti soyanlarn, rüvet alanlarn, yolsuzluk yapanlarn bamsz yarg önünde adil bir ekilde yarglanmasn istiyoruz.

 

Haklyz, mutlaka kazanacaz.

 

 

air ne güzel demi,  türküsü de söylenmi

 

Ne bir haram YED, Ne cana KIYDI,

Ekmek kadar TEMZ, Su gibi AKTI,

Hiç kimse DUYMADAN, Hükümler GYD,

Yiidim ASLANIM, Burada YATIYOR…..

 

Silivri, Hasdal, irinyer, Maltepe, Hadmköy, Sincan’da yatan tüm yurtseverlere  selam, sevgi ve sayglarmz gönderiyoruz.

 

 

 DDM VARDYA BZDE PLATFORMU

 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..