milivolt electronics world news TKDK_krsal_turizm_iin_proje_bekliyor-didimhaber.net
28-01-2014

TKDK krsal turizm iin proje bekliyor

TKDK_krsal_turizm_iin_proje_bekliyor

AYDIN - 28.01.2014 14:28 Sal


Tarm ve Krsal Kalknmay Destekleme Kurumu (TKDK), "Krsal Turizm Program" dorultusunda krsal alanlarda yaplacak turizme dönük yatrmlara hibe yoluyla destek veriyor. Pansiyon, otel, restoran, sportif aktivite, doa gezisi, binicilik, tarihi geziler ve benzeri alanlarda proje gelitirenlere TKDK tarafndan 15 bin ile 500 bin euro arasnda, yüzde 50 geri ödemesiz hibe destei veriliyor. TKDK Aydn l Koordinatörü Erhan Çiftçi, konu hakknda yapt açklamada, Aydn'da krsal turizmin canlanmas için bütün yatrmclar, projeler üreterek destekleme için bavurmaya çard.

Kurum olarak proje çalmalar ve her türlü giriimde yardmc olacaklarn belirten Çiftçi, “Krsal turizm faaliyetleri kapsamndaki yatrmlarda, mikro giriimciler veya çiftçiler tarafndan kurulacak en fazla 25 oda kapasiteli otel, motel, pansiyon, yatak ve kahvalt, konaklama ve restoran hizmetlerinin geliiminin desteklenmesi, çiftlik turizmi tesislerinin kurulmas ve gelitirilmesinin desteklenmesi, yeme içme tesisleri veya çiftlik ürünlerine yönelik tantm stantlarnn kurulmas, unlu mamul üretim tesislerinin kurulumu, turistik açk alan aktiviteleri için açk yüzme havuzu inas, da bisikleti gezi alanlar inas, rafting parkuru inas, doa yürüyüleri parkuru inas, hobi bahçeleri ve tarla içi yollarn inas ya da düzenlenmesi, paintball tesislerinin inas, hal saha tesisi inas gibi yapm ileri ve düzenlemelere yönelik yatrmlarla at bakm ve binicilik, balk avlama, havuz filtreleme ve dezenfeksiyon, bisiklet kullanm ve tamiri, paintball, trmanma platformu, daclk, hal saha, akuapark, safari, bahçe bakm ve düzenlemesi için makine ve ekipman satn almnda yüzde 50’ye kadar hibe ve 500 bin euroya kadar proje kabulü yaplabilecektir.” dedi.

Avrupa Birlii (AB) ve Türkiye Cumhuriyeti ortak yardmlaryla Aydn’daki krsal turizm potansiyelini ortaya çkarmay ve bu potansiyelden azami seviyede halk faydalandrmay amaçladklarn belirten TKDK l Koordinatörü Çiftçi, “Bu amaçla AB hibe fonlar krsal kesimde yaayan halkmza, çiftçilere, üretici birliklerine ve tarm sektöründe faaliyet gösteren firmalara, projeler karlnda ve sözlemelerine uygun olarak kullandrlacaktr. Özetle Aydn’daki turizm iletmelerinin modernizasyonu, gerekli makine ekipmanlarnn alnmas ve yeni yatrmclarn yapaca turizm iletmeleri TKDK bünyesinde hayat bulmaktadr. Uygun kriterlere göre hazrlanan projeler, il koordinatörlüümüze teslim edilecek. Vatandalarmz, projelerini hazrlarken isterlerse danman firmalardan da yardm alabilir. Proje teslimi için son gün 10 Mart 2014 tarihidir. Gerçek ve tüzel kiiler, TKDK’nn istedii formatta bir i plan hazrlayarak bavuru yapabilirler.” eklinde konutu.

 

OSMAN AKÇAY | 

 

 

Keywords: TKDK, Turizm, Krsal Turizm,Proje

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..