milivolt electronics world news Didim_VARDYA_BZDE_PLATFORMU_Basn_Aklamas-didimhaber.net
01-02-2014

Didim VARDYA BZDE PLATFORMU Basn Aklamas

Didim_VARDYA_BZDE_PLATFORMU_Basn_Aklamas

Didim 01.02.2014 13.00 Cumartesi

 

DDM VARDYA BZDE PLATFORMU BASIN AÇIKLAMASI;

 

     Türkiye, “insanlk” ve “bar” gösterileriyle bölünmeye götürülüyor. Bu oyunu bozmaya çalanlar,  hapislere atlarak esir alnyor. BOP Ebakan, bu oyunun ba aktörüdür. Ayn zamanda da ba yargcdr. Bu Ergenekon davas 2007’de Amerika’da, Beyaz Saray Oval Ofiste emperyalizme direnen milli güçleri sindirmek ve Türk Silahl Kuvvetlerini  esir almak için hazrlanmtr.Dönemin Dileri Bakan Abdullah Gül ile ABD Dileri Bakan Colin Powell arasnda 2 sayfa 9 maddelik bir anlama imzalanm ve bu senaryo uygulamaya koyulmutur.. Bu nedenle ,Türk yargsnn bu senaryoda karar verme yetkisi yoktur. Karar yetkisi bu senaryoyu yazan emperyalist güçlerdedir. Bu anlamann maddeleri nelerdir, sizlere bir kez daha hatrlatmak istiyoruz;

 

1-TSK Irak’n kuzeyinden çekilecek.PKK’ya askeri harekat için ABD’den izin alnacak,

2-Ankara yönetimi anlamaya uymazsa,ambargo ve askeri yaptrm uygulanacak,

3-ABD’nin ran ve Ortadou harekatlarna aktif destek ve katlm salanacak,

4-Türk Ordusunun asker ve silah gücünde indirim yaplacak,

5-Irak’n kuzeyinde kurulan devlet Türkiye tarafndan resmen tannacak,

6-PKK-KADEK elemanlarna geni kapsaml af getirilecek ve PKK yasallatrlacak,

7-Güneydou belediyelerine özerklik salanacak ve adm adm federasyona geçilecek,

8-Kbrs’ta Denkta devre d braklacak ve Annan plan küçük deiikliklerle uygulanacak,

9-Ermenistan’a yönelik kstlamalar kaldrlacak.

 

     Bu davann iddianamesi, günümüzde Kanada da yaayan Tuncay Güney isimli sahte hahamn özel olarak hazrlanm yalan ifadelerle dolu, iftira kasetlerine dayanarak hazrlatlmtr. Bu davaya delil olarak da Oktay Yldrm tarafndan,  boaltlm bir evin çatsnda bulunduu iddia edilen, el bombalar ve mehur 51 nolu CD de davann delili olmutur. Bulunduu iddia edilen el bombalarna ait tutanaklarn, olay yerinde deil, emniyette hazrland, emniyetin görüntü kasetlerinden anlalmtr. El bombalarnn says ve seri numaralar her tutanaa göre deiiklik arz etmektedir. Dava konusu delillerin dava sonuna kadar saklanmas gerekirken dava delili el bombalar kanuna uygun olmayan bir ekilde imha edildi. Her ne hikmetse arivde bulunan 51 nolu CD krld.

 

     Sahte Haham Tuncay Güney  ifadelerinde; Bu terör örgütünün merkezinde “ Türk Silahl Kuvvetleri ve yurtsever aydnlarmz var” demiti.

 

Ayrca sahte delillerle yarglama yaplm, yarglama srasnda ise delillerin bir ksm avukatlardan saklanm, esas hakknda son mütalaa öncesine kadar ortaya çkarlmamtr.

Arlatrlm müebbet hapisle yarglanan tutuklularn savunma haklar kstlanp, yaptklar savunmalardan ötürü de, haklarnda yeni davalar açlmtr.  Yine savunmalarndan dolay duruma salonundan atlp uzun süreli hatta dava karar aamasna kadar durumalardan men edilerek kendilerine atl suçlar bilmeden, kendileri hakknda verilen ifadeleri duymadan yarglananlar olmutur.

     Tutuklular savunan avukatlar ise savunmalarndan dolay tutuklanarak, korkutularak ve üzerlerine gönderilen robokoplar tarafndan dövülerek duruma salonundan çkarlarak, görev yapmalar engellenmitir.               

Bütün bu olumsuzluklar içinde 13. Ar ceza savcs esas hakknda mütalaasn sunuyor; mütalaasn da, “Terör Örgütünün varl saptanmtr” diyor. Biz biliyoruz ki, Mit’ten gelen, jandarma tekilatndan gelen, Emniyet Genel Müdürlüünden gelen cevab yazlarda, böyle bir örgüt yoktur denilmektedir. Savc bu mütalaa ile bu kurumlarn hepsini yalanlamaktadr.

 

     Ergenekon örgütü adn taktklar bu vatanseverler hakknda hükümeti cebir ve iddet yoluyla devirme giriiminden dolay, arlatrlm müebbet hapis istenmektedir.

 

Cebir ve iddet, nerede? Ne zaman? Nasl ve kimler tarafndan yaplmtr? Kim kime, hangi emri vermitir? Bu örgütün ba kimdir? Üyeleri kimlerdir? Örgütün merkezi nerededir? Silivri’de yarglama yok, yargsz infaz var. Silivri hukuku Türk ve Dünya Hukukuna kara bir leke olarak geçecektir.

 

     Unutmayalm ki, snrlarmz Dünyaya kabul ettirdiimiz Lozan Bar Antlamasn ABD hala imzalamamtr. Çünkü ABD bu snrlarmz tanmamaktadr. Bize Sevr’i dayatarak ülkemizi parçalara bölüp yutabilecei lokmalar haline getirmeye çalmaktadr. te Silivri’de ki mahkemede oynanan tiyatronun ana konusu budur. 

 

  Yllardr tutuklu ve ar derecede hasta olan Prof. Dr. Fatih HLMOLU, E.Tümg. Rfk DURUSOY, E.Tug. Levent ERSÖZ, E.Tua. Cem ÇAKMAK, E.Alb. Muzaffer TEKN, E.Alb. Mehmet YOLER, E. Gazi Ütm. Serdar ÖZTÜRK ve  dier hasta tutuklular acilen tahliye edilmelidir.

 

“Biz Atatürkcüyüz, biz tam bamszlktan yanayz. Haklyz mutlaka kazanacaz.

 

     Silivri, Hasdal, irinyer, Maltepe, Hadmköy,Sincan’da yatan tüm yurtseverlere selam,sevgi ve sayglarmz gönderiyoruz.

 

Didim VARDYA BZDE PLATFORMU

 

Keywords: Didim, Vardiya Bizde Platformu, Basn Açklamas

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..