milivolt electronics world news Aydn'n_tevik_ve_hibeden_daha_ok_faydalanmas_iin_ibirlii-didimhaber.net
04-02-2014

Aydn'n tevik ve hibeden daha ok faydalanmas iin ibirlii

Aydn'n_tevik_ve_hibeden_daha_ok_faydalanmas_iin_ibirlii

AYDIN - 04.02.2014 11:51 Sal

Aydn Ticaret Odas (AYTO), ehri aydnlatma projesi kapsamnda -Kur, Güney Ege Kalknma Ajans (GEKA), KOSGEB ve Tarm ve Krsal Kalknmay Destekleme Kurumu (TKDK) ile protokol imzalad. Protokolle Aydn’n tevik, hibe ve desteklerden daha fazla faydalanmas salanacak. Aydnllarn tevik hibe ve desteklerden faydalanmas için gerekirse ayaklarna gideceklerini belirten AYTO Bakan Hakan Ülken, kamu kurum ve kurulularnn bu konuda cimri olmadn, aksine cömert ve ellerinden geldiince çalma yapmaya ve destek vermeye gayret ettiini söyledi. Ülken, “Aydnl sadece devletten talep etmekte çekimser kalmakla durmaz, ayn zamanda hep veren taraftadr. Bu noktada Aydnl hep unu der: 'htiyac olan alsn.' htiyac olan mantyla gittiimiz takdirde rakiplerimizle, dier illerle ve hattâ ulusal ölçekte geride kalmaya mahkumuz.” dedi.

 

Anemon Otel'de düzenlenen programda konuan AYTO Bakan Ülken, hedeflerinin Aydn ekonomisini uçurmak olduunu ve bunun için çalacaklarn beyan etti: "AYTO aydnlatyor, uyandryor, AYTO ayaklandryor. AYTO kimi ayaklandryor? AYTO, yeni yönetim felsefesi içerisinde üye odakl çalmasnda, kendi üyelerine ve üyelerinin ekonomisine ve dolaysyla Aydn ekonomisinin geliimine katk koyabilmek adna, teviklerden, yatrmlardan, hibelerden, desteklerden, kamunun vermi olduu tüm hibeleri kamuoyuyla, üyeleriyle ve Aydnllarla buluturuyor. Odalarn asli görevi, üyelerinin ekonomilerini, i hacimlerini gelitirmek ve bunlarn uzants olarak ilinin ekonomisine katk salamaktr. Çalmalarmzn odanda, üyelerimiz ve Aydn vardr. Aydnl, devletten talep etmeye, istemeye alkn deildir. Aksine devletin koyduu kanun, nizam, ticari hukuk noktasnda, bu nizamlara, bu kanunlara elinden geldiince uymaya gayret edip uymayanlarla günümüzde oluan vahi rekabet ortamnda kendi gücüyle ayakta kalmaya gayret der. Devletin uygulad tevik sisteminin içerisindeki destekler ve hibeler, yine Aydnllarn da içerisinde bulunduu vatandalarn vergilerinden ödenen kamu kaynaklardr. Bu nedenle analarnn ak sütü gibi helâldir. Aydnl talep etmeyi, istemeyi ve almay bilmeli ve örenmelidir. Yatrm tevik ve destek konusunda mutlaka ve mutlaka Aydnly uyandrmalyz, ayaklandrmalyz.”

 

Aydnlnn tevik, hibe ve desteklerden daha iyi faydalanabilmesi için AYTO Bakan Hakan Ülken, KOSGEB Aydn Hizmet Merkezi Müdürü Turgut Gözen, TKDK l Koordinatörü Erhan Çiftçi, GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata ve -Kur l Müdürü Rahmi Terzi tarafndan protokol imzaland.

 

OSMAN AKÇAY | 

 

Keywords: Aydn,AYTO,TKDK, GEKA, KOSGEB, hibe, Tevik

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..