milivolt electronics world news Aydn_Demokrasi_Platformu:_Haksz_ithamlar_gnlleri_kryor-didimhaber.net
04-02-2014

Aydn Demokrasi Platformu: Haksz ithamlar gnlleri kryor

Aydn_Demokrasi_Platformu:_Haksz_ithamlar_gnlleri_kryor

AYDIN - 04.02.2014 12:29

Aydn’da 43 sivil toplum kuruluunun oluturduu Aydn Demokrasi Platformu, Hizmet Hareketi'ne kar yaplan aslsz iddialarn hiçbirisini kabul etmediklerini bildirdi. Platform adna açklama yapan enol Tayfun, “Özet olarak Hizmet Hareketi'ne kar balatlan haksz karalama kampanyasna fazla sessiz kalamazdk. Bir açklama, bir özür bekledik ama nafile. Hükümete koulsuz biat etmeyen, hain ilan ediliyor. Huzuru en çok isteyen Hizmet Hareketi'ni, huzursuzluun sebebi gibi göstermek insafszlktr. Ortada örgüt ve paralel devlet var ama adres yanl. Bu haksz ithamlarla mümin gönüller krlyor. nsanlar ötekiletirerek nefret tohumlar ekiyorsunuz. Arzumuz, yetkililerin sava dili ve üslubunu bir an önce terkederek, toplumun bütün kesimlerini kucaklayc bir dil kullanmalardr.” dedi.

 

Menderes Park’ta düzenlenen basn toplantsnda konuan Tayfun, unlar kaydetti: "Türkiye’deki hukuksuzluk karsnda söylenebilecek tek ey, hukuk tükenmitir demektir. Biz Aydn merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren 43 sivil toplum örgütü olarak son zamanlarda Hizmet Hareketi'ne kar yaplan itham, aalama ve suçlamalara cevap vermek, maduriyet ve mazlumiyetimizi anlatmak üzere biraraya geldik, oybirliiyle aldmz ortak karar metnini açklamak üzere toplandk. Dünyann dört bir yanna dalm, hayatn bir valize sdrm fedakâr eitim gönüllüleri, bunlara destek veren hamiyetperver iadamlarmzn, adanmlarn ve bu hizmete her türlü maddi manevi destei veren insanmzn hak ve hukukunu müdafaa etmek boynumuzun borcudur. 17 Aralk tarihinden itibaren Türkiye’de devam eden rüvet ve yolsuzluk operasyonuyla beraber maalesef hedef saptrma ve gündemi deitirme gayesiyle Hizmet Hareketi zan altnda tutulmu, madur ve mazlum durumuna dümütür. Göklere çkardklar bu hizmet, dualarn istedikleri bu insanlar, bir gün içerisinde çete oldu, çete reisi oldu, Hahai oldu, ABD ajan, srail ajan oldu. Bu karalayc, itham edici ve Hizmet Hareketi'ni zan altnda brakc üslubu asla ve kata kabul etmiyoruz, kendilerine iade ediyoruz. Bu hizmet, bu ithamlar kabul etmemitir, kabul edemez. Bu hizmetin Türkiye’de ve dünyada milyonlarca dua edenleri var.”

 

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin bir aksiyon ve düünce insan olduunu söyleyen enol Tayfun, “Ülkemizde Hocaefendi'den daha fazla kitap yazan bulabilirsiniz, fikir adam bulabilirsiniz. Fikrini aksiyona dönütüren, Türkiye’de ve dünyada bir model oluturan ve bunu 160 ülkeye yayan bir insan, ilimadam gösterin. Eer Fethullah Gülen âlim, aksiyon adam deilse ilim, fikir ve aksiyon adam olmann kriterleri nelerdir, onlar söylesinler. Bu büyük bir insafszlktr. Sayn Babakan, büyükelçilere, 'Türk okullarnn gerçek yüzünü anlatn.' dedi. Ben yurtdnda birçok okula gittim. Yaplan fedakârlklar yerine gördük. Oradaki öretmenler, günde bir öün yemek yiyorlar. Siz bu insanlara Hahai diyorsunuz. Halbuki asl mesele, yolsuzluk ve rüvettir. Bunun üzeri örtülürken hükümet ve bir ksm medya tarafndan Hizmet Hareketi hedef tahtasna oturtuluyor. Çete, paralel devlet, örgüt suçlamalaryla hrszlk, rüvet ve yolsuzluk soruturmalarnn üzeri mi örtülmek isteniyor? Asl örenmek istediimiz konu, fileme var m yok mu? Rüvet ve hrszlk var m yok mu? Hedef artmann manas yoktur." eklinde konutu.

 

OSMAN AKÇAY 

 

 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..