milivolt electronics world news Bakan_Erolu:_Dorusu_neyse_onu_yapyoruz-didimhaber.net
07-02-2014

Bakan Erolu: Dorusu neyse onu yapyoruz

Bakan_Erolu:_Dorusu_neyse_onu_yapyoruz

AYDIN - 07.02.2014 10.00 Cuma


Orman ve Su leri Bakan Veysel Erolu, eski Kültür ve Turizm Bakan Erturul Günay’n "Urla'da birilerinin ayana basmz" eklindeki açklamasn deerlendirdi. 'Eski bir bakan arkadamla gazeteler araclyla konumam' diyen Bakan Erolu; "Biz dorusu neyse onu yapyoruz” ifadelerini kulland.

Aydn’da Vali Erol Ayyldz' makamnda ziyaret eden Bakan Erolu, Türkiye’nin son dönemde büyümesinin önünü kesmek için planlar yapldn ileri sürdü. Erolu, “Türkiye’de güzel eyler oluyor. Bundan rahatsz olanlar var. Çünkü Türkiye büyük hedefler ortaya koyuyor. Artk ba dik bir Türkiye var. Artk bundan herkes rahatsz olmaya balad. Türkiye’nin yükseliini istemeyen ülkeler var. Türkiye herkese muhtaç olsun, daha fazla çizmeyi amasn diyen baz ülkeler var. 17 Aralk’tan sonra millet daha çok hükümetine babakanna, AK Partiyi sahiplendi. 30 Mart’ta millet gereken dersi verecektir. Biz dimdik ayaktayz." dedi.

Partisinden istifa eden eski Kültür ve Turizm Bakan Erturul Günay'n "Urla'da birilerinin ayana basmz, Kemalpaa'da da basmak üzereymiiz" açklamas hatrlatlan Bakan Erolu u ifadeleri kulland: "Biz dorusu neyse onu yapyoruz. Esasen oras doal sit. Dolaysyla kendisinin bakanlyla da ilgili deil. Bizim bakanlmzla alakal. Korunan alanlar biz koruyoruz, sulak alanlar biz koruyoruz. Orman varln biz artryoruz. Biz son 11 ylda 9 bin hektar orman alan kazandrdk. Korunan alan oran yüzde 50 artt. Sulak alanlarn says artt. Koruma derseniz, biz koruyoruz. marda büyük düzenlemeler yapan gene biziz. Taksim Gezi Park'nda 6-7 tane aaç kesildi diye kyamet kopardnz. Peki Aydn'da kesilen o aaçlara ne diyeceksiniz? Burada objektif olmamz lazm. Ben, bakanmz hakknda bir ey söylemek istemem. Tam okumadm bir mesele hakknda da açklama yapamam. Erturul Bey bizim arkadamz, oturur konuur ve ne demek istediini öreniriz. Eski bir bakan arkadamla gazeteler araclyla konumam." 

Orman ve Su leri Bakan Veysel Erolu, yarn Nazili ve Aydn’da toplu açl törenlerine katlacak.

 

Keywords: Aydn, Urla, Bakan Erturul Günay, Veysel Erolu,Nazilli

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..