milivolt electronics world news Bakan_Erolu:_Halkn_parasna_sahip_kan_bir_hkmetiniz_var-didimhaber.net
07-02-2014

Bakan Erolu: Halkn parasna sahip kan bir hkmetiniz var

Bakan_Erolu:_Halkn_parasna_sahip_kan_bir_hkmetiniz_var

AYDIN - 07.02.2014 17:45

 

Aydn’n Nazilli ilçesinde temel atma ve açl törenlerine katlan yapan Orman ve Su leri Bakan Veysel Erolu, yatrmlar hakknda bilgi verdi. Erolu, konumasnda, "Bunlar nasl yaplyor? Neyle yaplyor? Dardan para almyoruz, sizden aldmz vergilerle yapyoruz. Hükümetimiz, tüyü bitmemi yetimin hakkn koruyan ve bu konuda gece gündüz çalan tek hükümettir. Fakir fukara, dul, yetim, yal herkese yardm elimizi uzatyoruz, çünkü sizin paranza sahip olana bir hükümetiniz var.” dedi.

 

Toplam 697 milyon liralk yatrm yapacaklarn belirten Bakan Erolu, "Aydn Aydn olal, Nazilli Nazilli olal böyle yatrm görmemitir. Geçmie dönüp bakn. Son üç ylda Aydn’a 93 hizmetle 1 milyar 610 milyon lira yatrm yapmz. 11 ylda Türkiye’de muhteem yatrmlara imza atld. nsan hafzas çok çabuk unutur, o yüzden biz paramzn pul deerinde olduunu, yannda alt tane sfr olduunu çabuk unuttuk. Enflasyon canavar vard, onu yok ettik, onu da çok çabuk unuttuk. Artk o dönemler geride kald. Artk ülkemize IMF heyet geliyor mu? Devlet bakan gibi karlanyor mu? IMF'ye borcumuzu ödedik çünkü. Artk ba dik bir Türkiye var. 23,5 milyar dolar IMF borcunu biz borçlanmadk ama biz ödedik.” eklinde konutu.

 

Gezi olaylar ve 17 Aralk operasyonlarndan önce Merkez Bankas kasasnda 136 milyar dolar olduunu kaydeden Veysel Erolu, imdi ise 130 milyar dolardan fazla olduunu söyledi. Ülkedeki su skntsna son verdiklerini de belirten Bakan Erolu, “Bazlar milleti saf sanyor ama bu millet büyük bir feraset sahibi, her eyi görüyor. Millete soruyorum bazen, 17 Aralk operasyonu nedir diye, vatanda aynen unu diyor: 'Türkiye dünya ligine çkt, G20 ülkeleri arasna girdi. Ba dik. Borçlarn ödeyince tabii ki bunun çekemeyen d güçler, düman devletler ne gerekiyorsa yapyor. Biz bunun farkndayz.' Dolaysyla bu ferasetinden dolay, gerçekten vatan, millet, bayrak sevgisinden dolay vatandalarmza ükranlarmz sunuyorum." dedi.

 

Nazilli Kapal Spor Salonu'ndaki törende Çobanlar köyünden 80 vatandaa, içine 88 kestane ve ceviz fidan dikilen 60 dekarlk arazileri kurayla verildi. Erolu, daha sonra Aydn'a geçerek, Atatürk Kapal Spor Salonu'nda düzenlenen temel atma törenine katld. Törende Aydn Valisi Erol Ayyldz, AK Parti milletvekilleri, daire müdürleri ve dier vatandalar da hazr bulundu.

 

Keywords: Aydn, Nazilli, Bakan Veysel Erolu

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..