milivolt electronics world news Didim_Vardiya_Bizde_Platformu_Basn_Aklamas-didimhaber.net
08-02-2014

Didim Vardiya Bizde Platformu Basn Aklamas

Didim_Vardiya_Bizde_Platformu_Basn_Aklamas

Didim  08.02.2014 14.00 Cumartesi

  

Ulusumuzun takip ettii gibi, 06 ubat günü, uzun tutukluluk süresinin 5 yla indirilmesi ve Özel Yetkili Mahkemelerin kaldrlmas yasa teklifi meclise sunuldu.  Ancak Adalet Bakan'nn yapt açklamada bu yasa teklifinin Ergenekon ve Balyoz davalarn kapsamad belirtildi.

Peki, bu davalara dayanak olan delillerin sahtelii ve kumpas olduu Hükümet yetkilileri dahil açklanrken, bu uzun tutukluluk süresinin 5 yla indirilmesi kimin için yaplmaktadr. Öyle anlalyor ki, hrszlk ve yolsuzluk yapanlar, rüvet alanlar korumak amacyla bu yasa çkarlmak istenmektedir.

Deerli arkadalar,

Ergenekon davasna bakan 13. Ar Ceza Mahkemesi'nin ilk Bakan Köksal engün bakn bu dava ile ilgili geçen hafta neler söyledi.

- ddianameyi okuduk desek yalan söylemi oluruz. imdi olsa, gerekli incelemeyi yaptm için bir çok yönden o iddianameyi geri çevirirdim,

- Dijital deliller için gerekli aratrmalar yaplmad,

- Bu davada tank yerine, hep gizli tank dinledik. Gizli tank dediimiz kiilerin tamamna yakn gayri kanuni, yani suç ilemi insanlar. Bu gizli tanklardan bir tanesi de bildiiniz gibi emdin Sakk idi,

- Skyönetim zamanlarnda Askeri hakimler komutann emrinde çalr derler, ama gördüüm kadaryla bizden daha rahat, demokrattlar ve daha objektif kararlar veriyorlard,

- Bence Ergenekon diye bir örgüt yok, örgüt ad altnda toplananlar incelerseniz hiç birbirleriyle siyasal olarak alakalar olmadn görürsünüz,

- Ümraniye'de ele geçirildii söylenen o bombalarn imha tutanaklar vard. Ama o bombalar emniyetten üç be kii dnda kimse görmedi, bombalarn nerede bulunduu belli olmadan imha tutanaklar tutulup dava dosyasna kondu,

- Savc Zekeriya Öz'de emniyet ile fazla içli dl bir savc, Emniyetle bu kadar içli dl bir savcya ben üphe ile bakarm. Sizlere Sayn Mahkeme Bakann söylediklerinden bir kaçn hatrlatmak istedim

 

  Deerli Arkadalar,

Orduya kumpas kurulduu, insanlarn sahte ihbar mektuplaryla, yasad dinlemelerle, sahte delillerle, tasarlanm ve ayarlanm bir ksm yarg mensuplaryla mahkum edildikleri, içerde yatan insanlarn günahsz olduu en üst düzeyde iktidar mensuplar tarafndan  sürekli dile getirilmektedir. 

Son olarak TÜBTAK tarafndan, Balyoz, Poyrazköy ve Ergenekon Davalarnn temel dayanaklarndan olan 5 Nu’l Harddisk’in tarih ve saatiyle oynand, yani sahte olduu ve  delil nitelii tamad açklanmtr.

Bu açklama bizim hakllmz, yllardr hapiste tutulan Mustafa Kemal’in Askerlerinin ise suçsuz olduunu bir kez daha ortaya koymutur.

Masumiyetin çlklar kulaklar duymayanlara ve gözleri görmeyenlere bile ulamken, yetkili makamlarda oturanlarn duyarsz ve samimiyetsiz tavrlar, hereyin farknda olan Türk Milletini çileden çkarmaktadr.

Orduya kumpas kuruldu itirafnn üzerinden tam 46 gün geçmitir. Ancak, hiçbir suçu olmadan hapiste yatan bu milletin en deerli evlatlar için  hala bir ey yaplmamtr.

Milletin gözü önünde cereyan eden olaylarda, yakn çalma arkadalarn korumak için bir gecede kanun çkartp, binlerce polisi ve  ilgili tüm savc ve hakimleri annda deitirebilen hükümetin yaval, büyük bir üzüntü ve öfke ile takip edilmektedir. 

Bata TBMM ve iktidar partisi olmak üzere, sorumluluu olan tüm kurum ve kurulularn üzerlerine düeni hemen yapmas ve bu arada suçsuz olarak tutsak edilen elerimizin, babalarmzn, çocuklarmzn, arkadalarmzn ve dostlarmzn derhal serbest braklmas beklenmektedir. 

Yllardr tutuklu ve ar derecede hasta olan Prof. Dr. Fatih HLMOLU, E.Tümg. Rfk DURUSOY, E.Tug. Levent ERSÖZ, E.Yzb. Muzaffer TEKN, E.Alb. Mehmet YOLER, E. Gazi Ütm. Serdar ÖZTÜRK ve  dier hasta tutuklular bata olmak üzere bütün tutuklular tahliye edilmeli, ellerinden alnan tüm haklar iade edilmelidir.

Tm. Mehmet Ali ÇELEB’nin söyledii gibi; hiç kimse umutsuzlua kaplmasn, gerçekler yürümeye devam edecek ve  hakikatin balyozlar duvarlar ykacaktr.

Silivri, Hasdal, Hadmköy, Maltepe, irinyer, Sincan ve Mamak’a selam olsun.

Kamuoyuna sayglarmzla duyurulur.

 

DDM VARDYA BZDE PLATFORMU

 

Keywords: Didim, Vardiya Bizde Platformu, Basn Açklamas

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..