milivolt electronics world news MHP_Bykehir_aday_Uzunrmak:_120_projeyle_Aydn'a_talibim-didimhaber.net
11-02-2014

MHP Bykehir aday Uzunrmak: 120 projeyle Aydn'a talibim

MHP_Bykehir_aday_Uzunrmak:_120_projeyle_Aydn'a_talibim

AYDIN - 11.02.2014 09:32 Sal


MHP Aydn Büyükehir Belediye bakan aday Ali Uzunrmak, Aydn Teknik Ekonomi Sosyal Konseyi (AYTESKON) üyelerine projelerini anlatt. Aydn Barosu sosyal tesislerindeki toplantnn açl konumasn yapan AYTESKON Bakan Sümer Germen, amaçlarnn ehrin öncelikli skntlarn belirlemek, bakan adaylarnn projeleri hakknda bilgi sahibi olmak ve en önemlisi de Aydn’a daha güzel nasl katk salanacan tartmak olduunu söyledi.

Aydn’a hizmette en iyi adayn kendisi olduunu ve bunu projeleriyle göstereceini iddia eden Uzunrmak ise 18 ana balk halinde 120 projeyle Aydn’ büyük ve bütün ehir yapacaklarn ifade etti. "Sorgulanmam hayat, yaanm saylmaz." diyerek, mevcut durumun sivil toplum kurulular ve herkes tarafndan sorgulanmasn gerektiini kaydeden MHP aday Uzunrmak, “Bugüne kadar Aydn’daki sivil toplum kurulular yönetimi nasl sorgulad, onu merak ediyorum. Aydn’ yönetenler, sivil toplum kurulularnn görülerine ne kadar deer verdi? Bunu sorgulamamz lazm. Geliriz, u projeleri öngörüyoruz deriz. Siz bir irade beyan edersiniz. Be yl hiç uramayz, bildiimiz yapar geçeriz, be yl sonra bir daha karnza geldiimizde yüzümüz kzarmazsa bu i olmaz. Önce bunu sorgulamamz gerekiyor.” dedi. Büyükehirin farkl bir yaplanma olduunu ve halka yük getireceini ancak iktidarn seçim kaygsyla bunu be yl ertelediini öne süren Ali Uzunrmak, baz vergilerde yüzde 300 art olacan iddia etti: “Büyükehir, bütünehir tartlmal. En iyi bu ii ben yaparm. stenilen platformda bunu ispat edebilirim. Büyükehir uygulamalar, öz olarak plan ve hizmet bütünlüü amaçlar. Bu da gelecek yllarda ehrin altyapsyla üstyapsyla hazrlanmasdr. Büyükehir Yasas'nda baz uygulamalar var ki vatanda skntya sokacak. Hazrladmz projelerimizle yol haritamz çizdik. Çok teferruatl projeler; 18 ana balkta topladmz 120 projemiz var. Bunlar zaman geldiinde hepsini açklayacaz. Sosyal projelerimiz de var.”

AYTESKON üyelerinin sorularn da cevaplayan Uzunrmak, dier adaylarla ayn ortamda yaplacak bu tür programlarn daha verimli olacan söyledi.

 

Keywords: Aydn, MHP, Ali Uzunrmak, AYTEKSON

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..