milivolt electronics world news Toplum_Destekli_polisler_ocuklara_sahip_kyor-didimhaber.net
11-02-2014

Toplum Destekli polisler ocuklara sahip kyor

Toplum_Destekli_polisler_ocuklara_sahip_kyor

AYDIN - 11.02.2014 11:47 Sal


Aydn Toplum Destekli Polislik ube Müdürlüü, Çocuk ve Geçler Sosyal Koruma ve Destekleme Program (ÇOGEP) kapsamnda 200 çocua sahip çkyor. Ekipler, sosyal faaliyetler araclyla biraraya getirdikleri çocuklarn motivasyonunu arttrp topluma kazandrmay ve baar seviyelerini yükseltmeyi amaçlyor. Çocuklar topluma kazandrma, sosyalletirme, disiplinli, ülkeye yararl fertler olarak yetitirmeyi hedeflediklerini belirten Aydn Toplum Destekli Polislik ube Müdürü brahim Cihangir, “Sloganmz, 'Sokaktan spora, spordan hayata'. Bu çocuklar bizim, ülkemizin gelecei. Biz çocuklarmza sahip çkyoruz.” dedi.

Yapt açklamada bugünün çocuklar ülkenin gelecei olduu için sahip çklmas gerektiini belirten ube Müdürü Cihangir, iki yldr devam eden, 150 okula giden ve 50 gitmeyen çocukla alt ay sürecek projeleri hakknda bilgi verdi: “Çocuklarmzla sportif, kültürel ve sosyal faaliyetlerin yannda seminerler, kötü maddelere kar mücadele ve gezi gibi etkinliklerimiz olacak. Çocuklarmza güvenli gelecek salyoruz ve soysal hayata hazrlyoruz. Bize destek veren kurumlarmzla birlikte çocuklarmz toplumumuza, ülkemize kazandrmak için çalyoruz. Üniversite son snf örencilerinden de alacamz destekle 'aabey' model rolüyle çocuklarmza sahip çkacaz. 200 çocuumuzdan oluturduumuz 20 takmn bana geçecek üniversiteli örenciler ve ubemizde görevli polis arkadalarmzla çocuklarmzn daha iyi yetimesi için çaba harcayacaz. Geleceimiz olan çocuklarmza iki yldr deiik projelerle sahip çkyoruz.”

AYMENDO tesislerinde Toplum Destekli polislerle birlikte kahvalt yapan ve projeye destek veren Aydn Vali Yardmcs Muhsin Çatmadm ise çocuklar ve aileleriyle ilgilenilerek güzel çalmalar yapldn söyledi. Kahvaltya ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birinciolu, l Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, Halk Sal Müdürü enol Okur ve davetliler katld.

 

Keywords: AydnÇOGEP,AYMENDO

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..