milivolt electronics world news AK_Parti_Efeler_adaynn_yeeni_topraa_verildi-didimhaber.net
18-02-2014

AK Parti Efeler adaynn yeeni topraa verildi

AK_Parti_Efeler_adaynn_yeeni_topraa_verildi

AYDIN - 18.02.2014 17:30 Sal

 

AK Parti Efeler Belediye bakan aday Yalçn Pekgüzel'in yeeni ener Pekgüzel topraa verildi. Seçim çalmasndan dönen konvoydaki arabasnn uçuruma yuvarlanmas sonucu 35 yanda hayatn kaybeden Pekgüzel, Aydn Bey Camisi'nde ikindi namazn müteakip klnan cenaze namaznn ardndan Tellidede Mezarl'nda defnedildi.

 

Amcas Mehmet Ali Pekgüzel, cenazeyi görünce dayanamayp tabuta sarld ve fotorafn gözyalar içinde öptü. Cenaze namazna yaknlar, AK Parti aday Pekgüzel ve AK Parti Aydn l Tekilat üyeleri katld. Namaz, Aydn l Müftüsü Ömer Kocaoul kldrd.

 

Kaza, dün akam merkez Daeymir köyü Sualt mevkisinde meydana geldi. Seçim çalmalar kapsamnda köy ziyaretleri yapan Yalçn Pekgüzel, köyde katld programn ardndan konvoy eliinde Kalfaköy’e hareket etti. Daniment köyüne yaklaan konvoyun ortasnda ilerleyen 45 yandaki Rdvan Aygün’ün kulland 35 VV 5153 plakal otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybolmas sonucu arampole yuvarland. Taklalar atarak sürüklenen otomobil, dalk alandaki aaçlara çarparak durabildi. Arabada bulunan ener Pekgüzel, 57 yandaki Hamza Demir ve sürücü Aygün yaraland. Pekgüzel, kaldrld hastanede hayatn kaybetti.

 

SEÇM ÇALIMALARINI ASKIYA ALDI

 

Seçim çalmalarnda kendisine destek veren kuzeni ener Pekgüzel’i kaybetmenin üzüntüsünü yaayan Yalçn Pekgüzel, yazl bir açklama yaparak seçim çalmalarn bir süreliine askya aldn duyurdu. Pekgüzel, olaydan duyduu üzüntüyü dile getirerek, “Seçim kampanyamz kapsamnda Daeymir’e yaptmz ziyaret dönüünde konvoyda yer alan sevgili kardeim, kuzenim ener Pekgüzel, elim bir trafik kazasnda maalesef hayatn kaybetmi bulunmaktadr. ener, adaylmn açklanmas ve kampanyam boyunca her an yanmda olmu, bana ve vereceimiz hizmete inanm bir kardeimdi. Gerek onun hatrasna ve bana olan inancna saygmdan gerekse benimle birlikte yola çkm partili arkadalarmn davalarna olan sorumluluumdan, seçim sürecine devam edeceim ancak yaadm üzüntü nedeniyle kampanya çalmalarm bir süreliine askya alacam. Beni ve Pekgüzel ailesini tanyan tüm Aydnl hemehrilerim ve partili arkadalarmn kararm anlayla karlayacan umuyor, ailece acmz paylaan dostlarmza teekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

 

OSMAN AKÇAY | 

 

Keywords: Ak parti, Efeler aday

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..