milivolt electronics world news Nazilli_AYESK_KOCAEL_Ma-didimhaber.net
23-02-2014

Nazilli AYESK KOCAEL Ma

Nazilli_AYESK_KOCAEL_Ma

Aydn 24.02.2014 17.00 Pazartesi

 

KNC DEVRENN LK MAÇI KOCAEL YILDIZ ENGELLLER SPOR KULÜBÜ LE Maç sonucu;

AYESK 88 - KOCAEL 22

Aydn Lisesi Spor Salonu’nda oynanan karlamann ilk yarsn da 44-10 önde kapatan Aydn ekibi maçn bandan sonuna kadar üstün oynad. Nazilli’den gelen Yorum Özel Rehabilitasyon Merkezi örencilerinin desteini alan Aydn Engelliler Spor Kulübü’nü yaklak 100 kiilik taraftar grubu destekledi. Kulüp Bakan Ercan Karacasulu, kazandklar için mutlu olduklarn belirterek, kendilerini destekleyen taraftarlara teekkür etti. Karacasulu, rakiplerini de mücadelelerinden dolay kutlad.Maçtan sonra kulüb kaptan Tayfun YAZICI 'da açklama yaynlayarak öyle söyledi :
Deerli basn mensuplar

Bu basn açklamasn Tekerlekli sandalye basket sporu ve kulübümüz hakknda kamoyunu bilgilendirmek ve nazilli belediye bakan sayn HALUK ALICIK beyfendiye engelli sporuna ve takmmza verdii destek için teekkür etmek için yapyoruz.
Geçen yl kapanma noktasnda olan kulübümüz bir avuç cesur yürekli insann olaan üstü mücadelesi ile birinci lige çkmak için playof maçlarna gitmeyi garantilemitir.
Kstl imkanlara ramen takmda birlik ve beraberlii salayp bir aile ortam kuran biz idareciler ve karlarnda süper lüks tekerlekli sandalyelerle her olanaa sahip rakipleriyle tekerlekli sandalyelerinin lastiklerini yamayp sahada maçlar ezici bir üstünlükle kazanan oyuncularmz inannca nelerin baarlabileceinin kantdr.


Tekerlekli sandalye basket sporu tüm dünyada gelecein sporlarndan birisi olarak görülmektedir.Aydn spor Nazilli spor 2 lig guruplarnda oynarken kulübümüz birinci lige çktnda kamoyundan gerekli destei görüp süper lige çkarsa Galatasaray Beikta gibi büyük kulüplerle mücadele edecek ve ilimizi avrupada temsil edeck Bunun için Aydn Nazilli gözetmeksizin tüm idarecilerin ve i adamalarnn bu kulübe sahip çkmasn bekliyoruz.Bir ilin dünya çapnda tannmasnda bundan daha büyük reklam olamaz.
Kulübümüzün hiç bir siyasi oluumla bir balants yoktur.AMA öyle biri var ki AYDIN belediyesinin geçen sezon ba on binlira verip söz verdikleri yar yolda brakp destek vermedii kulübümüzü iki yldr maddi manevi destek verip deplasman maçlarmz için otobüs tahsis eden engellilere ve engelli sporuna destek olan ve bunu hiç bir zaman siyasi bir rant olarak kullanmayan nazilli belediye bakan sayn HALUK ALICIK beyfendiye çok teekkür ediyor ve ükranlarmz sunuyoruz.
AYDIN ENGELLLER SPOR KULÜBÜ YÖNETM KURULU ADINA TAYFUN YAZICI

 

 

M.UMUT DEMRTA

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..