milivolt electronics world news Didim_i_Partisi'den_Basn_Aklamas-didimhaber.net
26-02-2014

Didim i Partisi'den Basn Aklamas

Didim_i_Partisi'den_Basn_Aklamas

Didim 26.02.2014 16.30 Çaramba 

 

Twitter'da ve Youtube'da açlan bir hesaptan Babakan Recep Tayyip Erdoan'la ilgili bir ses kayd yaynland. Babakanlk'tan yaplan açklamada ses kaytlar için "Ahlakszca bir montaj ürünüdür" denildi. AKP’nin kurucu isimlerinden Abdüllatif ener’de, Babakan Tayyip Erdoan ve olu Bilal Erdoan arasnda geçtii iddia edilen ve internete düen ses kayd hakknda, sesin Babakan'a ait olduuna dair " tereddütüm yok" dedi. ener, AKP deki yolsuzluu kiiliiyle merulatrmamak için istifa ettiini, bir insann ömür boyunca ulaamayaca makamlar brakmas baka ne anlama gelebilir? demitir. Evet, AKP’nin kurucu isimlerinden Abdüllatif ener AKP içindeki yolsuzluklardan dolay istifa ettiini söylüyor. Ayrca Tayyip Erdoan hiçbir açklamasnda bu sesler bana ait deildir dememitir. Bütün Türkiye dinledi: Tayyip Erdoan, olu Bilal’e evinde bulunan milyar dolarlar kaçrmas talimat veriyor. Bu görümeler, bizim yllardr anlattmz ve kantlaryla ortaya koyduumuz gerçei bir kez daha belgelemitir. Görüme kaytlaryla, Tayyip Erdoan’larn suç itiraflarna bir yenisi eklenmitir.

çi Partisi olarak, 3 Kasm 2002 akam Tayyip Erdoan-Abdullah Gül’lerin AKP’sinin gayrimeru olduunu ilan ettik. Tayyip Erdoan, ABD’nin kendisine verdii BOP Ebakanl görevini yürüttüünü milletin önünde 36 kez itiraf etmitir. Anayasa Mahkemesi, Tayyip Erdoan, Abdullah Gül ve AKP’yi Cumhuriyet ykcs ilan ederek, mahkum etmitir. Abdullah Gül, ABD’yle 2 sayfa 9 madde gizli hizmet sözlemesi imzaladn itiraf etmitir. Ykma ve bölme görevleri için, iktidar yaplmlardr. Bunun için Fethullah Gülenlerle birlikte Mafya, Tarikat, Gladyo rejimini kurmulardr. Hrszlk, Mafya-Tarikat-Gladyo rejiminin olmazsa olmaz kurumudur. Bir kefede Türk Ordusu’na, çi Partisi’ne, Atatürk Devrimciliine kumpas, dier kefede soygun, talan, hortum! er ittifak, 12 yllk iktidarlar süresince devlet kaynaklarn, milletin aln terini talan etmi, hortumlamlardr. Bu suçlarnn hesaplar sorulacaktr. Suçüstü yakalanan Erdoanlar, montaj yalanna sarlmaktadr. Tpk orta Abdullah Öcalan gibi! Monte edildikleri merkez ayn olunca; savunmalar da kopyadr. Görümelerin montaj olmad, babadan oula kara, kirli paray nakil talimat olduu açk ve tartmaszdr. Buna montaj dediniz de;

• sviçre Bankalarndaki 8 ayr gizli hesaptaki milyarlarca dolar da m montajdr?

• Üçe kapatn talimat da m montajdr?

• Gizli kasas Remzi Gür’e, “Bizim Sümeyye’ye 20-25 lazm, gönderin” talimat da m montajdr?

• Dünyann en zengin babakan ünvan da m monte edildi?

Milli radenin yerini Kasetli irade almtr. Türkiye, kasetlerle yönetilmektedir. AKP de, CHP de, MHP de kasetle dizayn edilmektedir. Kanunlar, Çankaya’ya kasetle imzalatlmaktadr. CHP’nin Genel Bakann deitirmeye kasetler karar vermektedir.

MHP’nin milletvekili listelerini, kasetler düzenlemektedir. Bu kasetlere esir olmu, çaresiz ve iktidarsz Meclis içi muhalefet partilerinden; bir çözüm beklenemeyecei ortaya çkmtr. Yaananlar “AKP-Cemaat kavgas” deildir. Mafya Tarikat Gladyo sistemi bir senaryoyu, bir cephelemeyi dayatyor: Ya Cemaatin yanndasn, ya AKP’nin yanndasn! Halk sizin senaryonuzu rol üstlenmek zorunda deildir. Bu kavga çürüyen sistemle, Gladyo’yla, Türk Milletinin kavgasdr.Türk-Amerikan savadr!

Erdoan, Gül, Gülen bu yollarda birlikte yürümü ve birlikte iktidara oturtulmulardr. Birlikte tertipler kurup, birlikte soymulardr. Halk ayaa kalkarak, bu er ittifakn datm ve hepsini batakla sürüklemitir. Birlikte yklacaklardr! CHP ve MHP, açkça Fethullah kampna katldlar. ABD senaryolarnda rol kapma peindeler. Uyaryoruz: Tayyip-Gül-Gülenlerle birlikte batacaksnz! Kasetle dizayn edilenler, Türkiye’yi yönetemez! Türkiye’nin sorunlarn çözemez. Artk kasetle dizayn edilen Türkiye dönemine son verme zamandr. Çözüm, kasetle dizayn edilemeyeceklerin hükümetini yani Milli Hükümeti kurmaktr. Yklyorlar! Ayaa kalkan Türk Milleti, son barikatlarn ykacak ve Arslanl Yol’dan Milli Hükümete kavuacaktr. Türkiye bu derin ekonomik, siyasal ve toplumsal krizden Millî Hükümetle çkacaktr. ledikleri her suçun hesab Yüce Divan’da sorulacaktr! Kasetle dizayn edilemeyecek, kaseti olmayan tek parti çi Partisi’dir. çi Partisi, Arslanl Yol’dan iktidara yürüyen halkn en önündedir. Türkiye, buradan devletini ve toplumunu, Atatürk Devrimi temelinde yeniden örgütleyerek çkacaktr. çi Partisi olarak, bu tarihsel göreve önderlik edeceiz. Bütün Yurttalarmz, çi Partisi’ne üye olarak, büyük halk iktidar yürüyüüne katlmaya çaryoruz.

çi Partisi adaylarnn kasetleri yok, sviçre bankalarnda hesaplar yok, lekeleri yok; Ama ahlaklar, namuslar arslan gibi yürekleri var! Onlar Mustafa Kemal'in askerleri! 60 yllk küçük Amerika düzeni, 12 yllk mafya tarikat düzeni seçenek üretemez hale geldi. Türkiye derinleen bir kriz ile birlikte bölünmeye ve ykma gitmektedir. Buradan ancak devrimci kararllk, cesaret ve devrimci bir programla çkabiliriz. Bu koullarda Amerikan cephesinin ister AKP-PKK ortakl olsun, ister Gül-Gülen-Klçdarolu restorasyonlar tutmaz. Artk tek seçenek vardr. Atatürk devrimi seçenei. Atatürk devrimini savunan baka parti yok. Güç birliinin adresi çi Partisi. Bu çürümü mafya tarikat gladyo sistemi çökerken Türkiye adm adm aydnla doru gidiyor. Bu mücadeleyi yürüten çi Partisi’nin üyelerinin dostlarnn ortak baarsdr. Ankara kalesine Türk bayra dikmeye her zamankinden daha fazla yaklam durumdayz.

Türkiye Cumhuriyeti’ni ykmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. ABD’nin Türkiye’deki hizmetkarlarnn imzaladklar 2 sayfa 9 maddelik hizmet sözlemelerini yrtp çöp sepetine atacaz. Atatürk’te birleenlerin partisi çi Partisi görev bandadr. Tayyip'le Fethullah Halk Hareketinin yaratt girdapta bouluyor, battkça batyorlar. Halkn gücü zalimleri paramparça ediyor. Düman böldük. imdi sra Atatürk Cumhuriyetini yeniden kurmak için Halkn Büyük Örgütlü Gücünü yaratmaktadr.

 

çi Partisi lçe Bakan

Bülent Boyer

 

Keywords: Didim, Recep Tayyip Erdoan, Kaset

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..