milivolt electronics world news Didim_Vardiya_Bizde_Basn_Aklamas_-1_Mart-didimhaber.net
01-03-2014

Didim Vardiya Bizde Basn Aklamas -1 Mart

Didim_Vardiya_Bizde_Basn_Aklamas_-1_Mart

Didim 01.03.2014 14.00 Cumartesi 

 

VARDYA BZDE BASIN AÇIKLAMASI 

Türkiye’de 13, ABD’de 10 merkezde cumartesi günleri saat 13 00 yaplan vardiya bizde platformu sessiz çlk eyleminin bu hafta Türkiye genelinde 75. Didim'de 8. yapyoruz. Sessiz çlk eyleminin deerli katlmclar yurtseverler, Mustafa Kemal'in askerleri merhaba. Sizleri Didim Vardiya Bizde Platformu  adna sayg ve sevgi ile selamlyorum.  
Bu gün sessiz çlk etkinliinin 8. düzenlediimiz bu meydandan, esaret altndaki  tüm vatanseverlere ve tüm askerlerimize her zaman yanlarnda olduumuzu, suçsuzluklar kantlanncaya kadar mücadelemizin devam edeceini belirtmek istiyoruz. sizler bizim onurumuzsunuz. 
Hepimiz  Babu’uz, Balanl’yz, Cora’yz, Alan'z,  Uur'uz, Erkal’z, Tuncay’z, Perinçek'iz,  Yurdaer’iz, Tekin'iz, Tevfik’iz, Ali’yiz, Kuddusi’yiz, tabii ki temen Çelebi'yiz.  
Sizler; Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal  Atatürk’ün  ‘’bu gün hepimize düen ortak görev; ulusal deerlere, bilince, cumhuriyete sahip çkmak Çanakkale’yi, kurtulu savan kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek  kuaklara  aktarmaktr…’’ sözünü kendine görev bellemi, ettii yeminin bilincinde Mustafa Kemal’in askerleriydiniz. Cumhuriyetin ve  Atatürk devrimlerinin bekçileriydiniz. Kar devrim yapmak isteyen güçler sizleri yok etmeli, Türk Silahl Kuvvetlerini bitirmeliydi. Bunun için iç ve d güçler savclar, hakimleri, polisleri ve medyas ile topyekün bir psikolojik sava ve sonrasnda açlan davalarla cumhuriyeti ykma hedeflerine yürüdüler.  
Bizlerin 8 haftadr toplanmamza sebep olan bu hukuksuz davalar; Atatürk’le, Cumhuriyetle hesaplama, cumhuriyetin kazanmlarn yok etme, siyasal, ideolojik ve toplumsal  bakmdan rejimin  deitirilmesi ve kar devrimin iktidar yaplmas mücadelesidir.  
Ergenekon, Balyoz, Poyrazköy  ve Casusluk Davalar kar devrim sürecinde Cumhuriyete sahip çkacak Türk Silahl Kuvvetlerini bitirme  plannn  bir parças olarak uygulanm, ayn zamanda Cumhuriyet kazanmlarna sahip çkacak vatansever, ulusalc, Atatürk’çü yazar, aydn, gazeteci ve bilim adamlar darbe planlarnn sivil destekçileri olarak bu planlara monte edilmi, devlet kademelerindeki Atatürk’çüler ve vatanseverler tasfiye edilmitir. Bu davalarda tekilat, lideri, üyeleri tespit edilemeyen bir örgütün darbe yapaca iddias ile yüzlerce kii müebbet ve onlarca yl hapis cezas ile cezalandrlrken, bu gün paralel bir yapnn ortaya çkarld ve bu yapnn suç örgütü olduu, liderleri ve örgütün üyeleri açk ve seçik belirtilmi, amaçlarnn bir darbe olduu bizzat babakan tarafndan açklanmtr. Ancak bu örgüt hakknda ne bir suç duyurusu yaplmakta, ne de bir savc harekete geçmektedir.  
Msr’daki halk hareketinin ardndan Mursi taraftarlarna destek vermek isteyen ve Msr Genel Kurmay Bakan Sisi'yi knayanlar, bir cuma günü stanbul camilerinde toplanp, laiklik kart eylemlerin oda olduu Anayasa Mahkemesi karar ile belirlenmi olan  AKP iktidarndan aldklar güçle; 
 
‘’Demokrasi demokrasi dediniz, ümmetin kann emdiniz’’, 
‘’Demokrasinin döktüü kanlarn hesab sorulacak’’, 
‘’Demokrasi eittir küfür sistemi’’, 
yazl pankartlarla gösteri yapmlardr. 

 
28 ubat  davasnda Cumhurbakannn bakanlnda yaplan Milli Güvenlik Kurulu toplants tutanaklar, hakim tarafndan  incelenmi ve normal bir toplant olduu belirtilmitir.  Bu toplant sonucunda verilen görevi yerine getirenler halen yarglanmakta, ancak 2004 ylnda MGK kararlarn imzalayanlar haklarnda hiçbir ilem yaplmamaktadr..  
Askeri Casusluk’’ davas olarak adlandrlan 357 sankl  ve büyük çounluunu muvazzaf subaylarn oluturduu davada konunun casusluk olmad anlalmakla beraber davann ad deitirilerek sürdürülmektedir.  Eer casusluk davas açlacaksa balyoz davasna dayanak tekil eden belgeleri gazeteciye getiren kii veya kiiler ve bu belgeleri günlerce evinde tutan ve yaynlayanlar yeniden soruturulmaldr. Asl casusluk budur.  
17 Aralk’tan sonra   babakan badanmannn ‘’Türk Silahl Kuvvetlerine kumpas kuruldu’’ açklamas ve babakann ‘’paralel devlet’’ açklamalarndan sonra bu davalara bakan hakim, savc ve polisler paralel  yapnn elemanlar olarak, baka görevlere tayin edilmilerdir. Ancak devlet içindeki bu yap yok edilirken bunlar buraya atayanlarn iktidar olduu ve babakann kendisini bu davalarn savcs olarak ilan ettii unutulmamaldr. 
Bu gün sözde bu davalarda hüküm giyenlerin yeniden yarglanmas için yaplan çalmalar toplumda alg operasyonu ile kamu oyunu yanltmaktan baka bir ey deildir.  
Dün rüzgar ekenler bu gün frtna biçiyorlar, yarn kasrgaya dönütüünde  ilk altnda kalacak olanlar bu kumpas kuran  iktidarn siyasi iradesi ile cemaatin polis ve yargdaki elemanlardr.  
Bizler cumhuriyeti ve kazanmlarn, ettiimiz yemin gerei, sonuna kadar canmz pahasna korumaya kararlyz, ülkenin bamszlna, bölünmez bütünlüüne, üniter devlet yapsna sahip çkacaz. Yitireceimiz hiç bir eyin cumhuriyetimizin kaybndan daha büyük olmayacann bilinci ile cumhuriyete kurulan pusuyu yok etmek için sonuna kadar mücadele edeceiz.  
 Adaletin kör, vicdanlarn sar olduu  bu günlerin hesabn, demokratik haklarmz kullanarak soracaz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün  verdii göreve sahip çkacaz.  
Türkiye’yi bu günlere getirenler; sizlerden hesap sormak boynumuzun borcudur. Hesap vereceksiniz, hesap günü gelinceye, Yüce Divanda yarglanncaya kadar karnzda duracaz. Sizin demokrasi d hukuksuz uygulamalarnz bizim demokratik mücadelemizi durduramayacaktr. Yklmadk, yklmayacaz, ykamayacaksnz!  
75 Hafta önce 30 kii ile balayan sessiz çlk bu gün bütün Türkiye’de  ve yurt dnda Amerika’dadr. Bu meydandan ‘’Atatürk’ün emaneti bendedir’’ diyen ve bu emanete sahip çkma arzu ve isteini ortaya koyan, meydanlara çkarak demokrasi mücadelesi veren tüm vatanseverlere selam olsun, selam olsun Hasdal’da, Mamak’ta, akran’da,Sincan’da, Buca’da, Hadmköy'de, Maltepe'de, irinyer'de, Silivri’de esaret altnda tutulan Mustafa Kemal’in askerlerine, selam olsun sizlere. 
  
 SÖZ KONUSU VATANSA GERS TEFERRUATTIR.  

Tüm komuoyuna sayglarmzla... 

 

Didim Vardiya Bizde Platformu 

 

 

Keywords: Didim, Vardiya Bizde Platformu, Basn Açklamas

 

 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..