milivolt electronics world news MHP_Efeler_aday_Taner:_Yz_yze_bakacak_yzmz_olmal-didimhaber.net
07-03-2014

MHP Efeler aday Taner: Yz yze bakacak yzmz olmal

MHP_Efeler_aday_Taner:_Yz_yze_bakacak_yzmz_olmal

AYDIN - 07.03.2014 14:53 Cuma

 

Aydn'da MHP Efeler Belediye bakan aday Recep Taner, seçmenlerin çounluunun yerel seçimlerde kime oy vereceinin belli olduunu iddia etti. "Recep Abi" imajyla halktan büyük ilgi gördüklerini ancak bunun sanda yansmasn için erken olduunu belirterek, “Belediye bakanl seçimini kazanmak kadar meclis üyeliini de kazanmak önemli. yi ve güzel hizmet yapabilmek için bu da gerekli.” dedi.

 

Seçim çalmalar kapsamnda yerel Bak Gazetesi ve Yaz leri Müdürü Ali Akkurt’u ziyaret eden MHP aday Taner, konumasnda unlar söyledi: “Daha seçime 20 gün var. Siyasette 20 gün çok uzun bir zaman. O zaman içinde vatandan kanaatlerinde bir deiim olur mu olmaz m bilemiyorum ama u anda vatandan büyük bir arl kararn vermi. Belli bir yerlere desteini ekillendirmi. Büyükehire geçilerde skntlar olacak. O skntlarda eer ki belediye bakan ulalabilir, fikirleri deerlendiren birisi olursa güzel olur, meseleler daha kolay çözülür. Yoksa yarnlarda ulalamayan olursa sorunlar çözülemez noktaya gider.” dedi.

 

Son olaylar da deerlendiren Recep Taner, siyasette vefa olmas gerektiini söyledi: “Babakan bugün hedefine Fethullah Gülen Hoca'y koydu ama zaten Babakan'n hedefinde her zaman birileri vard. Babakan çünkü geldii günden bugüne kadar her zaman maduriyet yaparak, prim yaparak iktidara geldi. Maduriyet psikolojisi oluturma, Babakan'n özelliklerinden birisi. Bu dönemde 17 Aralk, Güneydou’da yaananlar, Türkiye’nin ekonomik skntlar, bunlarn gündeme gelmemesi için bir gündem oluturmas gerekiyordu. Bu dönemde gündem Hocaefendi oldu. Hocaefendi üzerinden Türkiye’nin gündemini oraya yönlendirip dier taraftaki yaananlar göz önünden kaçrmaya çalyor. Son torba yasann içerisinde süreçle ilgili maddeler geçti, kimin haberi var? Kimsenin haberi yok. 2010 referandumu dahil u anda her eyi hata olarak görüyor. Bu kadar vefaszlk olmamal. Vefann hissedilmesi lazm. Yarnlarda yüz yüze bakacak durum olmalyd. u anda maalesef bu açklamalardan sonra yüz yüze baklacak durumdan çkldn görüyorum, bu da Türkiye için bir kayptr.”

 

OSMAN AKÇAY | 

 

Keywords: Aydn, MHP, Efeler, Beldiye Bakan Aday

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..