milivolt electronics world news AES_Aydn_Temsilcisi_Erdoan:_YGSyi_sabote_haberleri_hayal_rn-didimhaber.net
08-03-2014

AES Aydn Temsilcisi Erdoan: YGSyi sabote haberleri hayal rn

AES_Aydn_Temsilcisi_Erdoan:_YGSyi_sabote_haberleri_hayal_rn

 AYDIN - 08.03.2014 12:24 Cumartesi


Aktif Eitim Sendikas (AES) Aydn Temsilcisi Yunus Erdoan, üyelerinin YGS’yi protesto etme gibi bir anlaya sahip olmadn söyledi. Bu tür kastl yalan ve iftira nitelii tayan haberleri, sendikalarn ypratmaya yönelik bir operasyon olarak deerlendirdi. Örenciyi madur edecek bir yap ve uygulamann içinde bulunmalarnn imkansz olduunu ve üyelerinin YGS’de görevli olarak yer alacan söyleyen Erdoan, “Sendikamz ve üyelerimiz, sebep ne olursa olsun örencileri madur eden adm atmamtr, atmayacaktr. Üyelerimizin meru haklarn ararken dahi okuyan çocuklarmzn haklarn gasp edecek bir ortamda olmayacaz.” dedi.

AES Temsilcisi Erdoan, Yapt açklamada unlar kaydetti: “Son günlerde ülkemize zarar vermek isteyen bir ksm çevrelerin önce yapmay planladklar karanlk faaliyetlerin, kendileri dnda birileri tarafndan yaplacana dair yalan ve iftira niteliinde haberler yaptrd, ardndan da bu faaliyetleri tezgahlayarak suçu önceden hedef gösterdikleri kii ya da kurumlarn üzerine attrmaya çaltklar yakinen görülmektedir. Büyük millet olma yolunda büyük hedeflere, küçük fakat samimi admlarla yürüneceine inanyoruz. ahsi arzularn yerine milli ruh ve milli düüncenin, egonun yerine diergamlk ve kolektif uurun geçecei, birbirini tanmayan kimselerin kendileri gibi kimselerin varlklarn hissedecei, yeniden duyup yaayaca dönem için birletirici ve yumuatc bir harç olarak çalmay amaçlyoruz. YGS günü, AES'ye üye öretmenlerin snav sabote edecekleri ve bu yönde çalmalar yaparak dier öretmenleri de sabote edecekleri eklindeki haber, tamamen hayal ürünü ve gerçek ddr. MEB Yasa Tasars’na tepkimizi demokratik yollardan gösterdik ama sendika üyelerimiz derslerimize girdiler. Snftaki örencilerimizin haklarn gaspedecek bir anlayta deiliz. AES hak ararken hak ihlâli yapacak hiçbir eylemin yannda olmamtr, olmayacaktr. Eitimciler ve yöneticiler arasnda husumet çkarmay amaçlayan bu art niyetli insanlarn ürettii bir komplodur. YGS’de her türlü destei vereceiz.”

Menderes Park’ta düzenlenen ve sendika üyelerinin de katld toplantda Yunus Erdoan, ayrca Meclis'te kabul edilen MEB Temel Kanunu’na kar olduklarn ve Cumhurbakan Abdullah Gül tarafndan onaylanmasn istemediklerini açklad.

 

OSMAN AKÇAY |

 

 

Keywords: Aydn, AES, MEB Temel Kanunu, YGS

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..