milivolt electronics world news Yal_kadndan_Bakana_tepki:_Kutulara_para_doldurmaktan_bize_para_kalmyor-didimhaber.net
08-03-2014

Yal kadndan Bakana tepki: Kutulara para doldurmaktan bize para kalmyor

Yal_kadndan_Bakana_tepki:_Kutulara_para_doldurmaktan_bize_para_kalmyor

AYDIN - 08.03.2014 19:54 Cumartesi

 

Ekonomi Bakan Nihat Zeybekci, Aydn'n Nazilli ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu, partililere seslendi. Ziyareti srasnda yal bir kadn, Bakana, "Ev kiram ödeyemiyorum. Bize 16 lira zam yapyorlar. Kutulara paralar doldurmaktan bize para kalmyor." eklinde tepki gösterdi.

 

Bakan Zeybekci Nazilli'de esnaf ziyaretlerinde bulundu, partililere hitap etti. Yaanan son olaylar deerlendiren Zeybekci, 11 Aralk sonras yaananlarn bir gün sona ereceini söyleyerek, "Bu günler geçecek. Toz duman geçecek, yine biz karde kardee kucaklaacaz. Siyasi görüü ne olursa olsun, cemaati ne olursa olsun; Laz olsun, Kürt olsun kim olursa olsun desin ki 'Tek bayrak, tek devlet, tek millet' biz onlarla kucaklaacaz ve devam edeceiz." dedi.

 

Belediye binas önünde konuan Zeybekci, "Hedefimiz dünyann en büyük 10 ekonomisi olmak. Avrupa’nn ilk üç ekonomisinden birisi olmak. Milli geliri 25 bin dolarn üzerine çkarmak. Zaman zaman denedikleri 60’da 80’de 28 ubat’ta bin yl sürecek diye darbe yapanlar, 27 Nisanda baka eyler isteyenler bo durmad. Gezi olaylar diye bir rezalet balattlar. Baz eyler bahane edilerek gösterilere baladlar. Türkiye’nin dev projelerine kar çktlar. Kanal projesine kar çktlar. Hayalleri yetmiyor çünkü. Türkiye geri gitsin kalknmasn istiyorlar. Niyetleri baka. Ama kuyruklarn kstrdklar gibi kayboldular." eklinde konutu.

 

17 Aralk’ta bu memlekette ikinci senaryo balad diyen Zeybekci, "Denemeleri bitmeyecek. Bu ülkenin ba dik olsun ileri gitsin istemiyorlar. Bu ülke ecdadn gösterdii o hedefe gitsin istemiyorlar. Bun da maa olanlar alet olanlar var. 17Aralk'ta bütün bilinmezleri bir araya toplayarak utanmadan arlanmadan bir çete oluturuldu. Bu çetenin bana da utanmadan arlanmadan bu milletin oylaryla iktidar olmu bir Babakana 'çetenin badr' deme cesaretini de gösterdiler. Tayyip Erdoan’ hallettik mi bu i tamam diyorlar. Onun için nasl saldrdklarn tezgah yaptklar, yalan dolan iftira montaj hepsi ortaya çkt. Bu memlekette kriz çksn, faiz çksn dolar 3 lira olsun, fabrikalar kapansn, üretim dursun, insanlar isiz kalsn, umutsuzluk ve mutsuzluk olsun yeminle bunu istiyorlar. Ve böyle olsun diye dua ediyorlar. Bu sözümüz kardelerimize deildir. Bu sözümüz; bu milletin iradesiyle seçilmi Babakana, TBMM, bu ülkenin bakanlarna, millete, bu ülkeye, bayraa, vatana kast edenleredir. Onlara diyoruz ki, köpekler istedi diye atlar ölmez.” ifadelerini kulland.

 

Daha sonra partililerle çary dolaan Bakan Zeybekci'ye seyyar satclk yapan bir kadn tepki gösterdi. Bakan Zeybekci'nin arkasndan baran kadn, “68 yandaym, kiram veremiyorum. Bize 16 lira zam veriyorlar. Kutulara paralar doldurmaktan bize para kalmyor. Utann utann. Devletin yüz karas bu” eklinde tepki gösterdi.

 

Bir baka kadn da, "Yeter artk yeter. Halk dinlesinler. Bizi, Türk halkn ayakta tutan insan lazm." diye seslendi.

 

OSMAN AKÇAY | 

 

Keywords: Aydn, Nazilli, Bakan Nihat Zeybekçi protesto

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..