milivolt electronics world news Sleyman_Soylu'dan_Kldarolu'na,_ar_hakaretler-didimhaber.net
12-03-2014

Sleyman Soylu'dan Kldarolu'na, ar hakaretler

Sleyman_Soylu'dan_Kldarolu'na,_ar_hakaretler

AYDIN - 12.03.2014 14:53 Çaramba


AK Parti Genel Bakan Yardmcs Süleyman Soylu, CHP Genel Bakan Klçdarolu ile ilgili,"Bugün kasetlerin, montajlarn, antajlarn sözcülüünü yapan ve Türkiye’de insanmza sabahtan akama kadar umutsuzluk alayan bu insana itimat etmeyin. Etmeyin, bunlara itimat. Bunlar Türkiye’de, siyasetin seviyesini düüren insanlardr. Bir ülkenin Babakan'nn ölen annesine laf edecek kadar, düük seviyede, namussuz insanlardr. Bu kadar basit.” dedi.

AK Parti tekilatlar ve belediye bakan adaylaryla kahvaltda bir araya gelen AK Parti Genel Bakan Yardmcs Süleyman Soylu, CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu’ndan sözünü esirgemeyeceini belirterek, “Kimsenin ailesini hedef almak haddine deildir. Ahlaksz adam. CHP’nin banda olmas Klçdarolu için bir züldür. Siyaset adna demokrasi adna bir züldür. Seviyesiz adam. Gidin, diktatör bala ülkelerde nasl olur, görürsünüz. 2,5 milyon gazete her gün, hiç usanmadan bir diktatörün olduu ülkede çkp, o insana hakaret edebilme ansna sahip olabilir mi? Tabi ba yalanc olan bir Klçdarolu gibi ana muhalefet lideri olursa, Türkiye’de kimin kucana oturaca belli olmayan, kucaktan kucaa gezen bir anamuhalefet lideri olursa... Bir gün bakarsnz stanbul lobisinin kucanda. Bir gün kendisini cemaatin üst kadrosu olarak nitelendiren Türkiye’den, Yargtay’dan pay isteyen Dantay’dan, istihbarattan pay isteyen, bunlar ben yöneteceim diyenlerin kucanda, bir gün bakarsnz bilmem hangi elçinin kucanda. Böyle kucaktan kucaa dolaan, bir anamuhalefet lideri olursa, Türkiye’nin, Cumhuriyet’in, kuruluunun temel ilkelerinden bi haber, yoksun, samimiyetsiz bir anamuhalefet lideri olursa elbette ki. Aydn’dan sesleniyorum CHP ve MHP’lilere. AK Parti bamszlk ve dik duru ortaya koymaktadr.” diye konutu.



17 Aralk’ kansz ve silahsz bir darbe olarak nitelendiren Soylu, "Güçlü ekonomisiyle, demokratikleme admlaryla, Türkiye önemli noktadadr bugün. Türkiye dimdik ayakta durmaktadr. 17 Aralk’ demokrasiye müdahale olarak deerlendirmek lazm. Milli iradeyi itibarszlatrma, demokrasiye yaplan suikast, milletin oyunu ortadan kaldrmaya yönelik bir darbe giriimi olarak deerlendirmek lazm. 17 Aralk darbesi Türkiye’de Türkiye’nin kendi menfaatleri açsndan deil, topal ördek olarak brakmak isteyenler tarafndan organize edildiini, Ukrayna, Suriye Msr’da olduu gibi, topal ördek olarak braklmak istenmesi ve Türkiye’yi demokrasiden uzaklatrmak isteyen, yönetilemez bir Türkiye, kendileri tarafndan idare edilen bir Türkiye arzu ettikleri için 17 Aralk darbesini gerçekletirmilerdir. 13. Ar Ceza Mahkemesi’nin ortaya koymu olduu gerekçeyle birlikte, TBMM’nin bütün hükmünü ortadan kaldrmaya yönelik, ar, alçak ve demokrasi tarihimizde görülen hem de silahsz, kansz ama milleti devreden çkartan bir darbenin addr 17 Aralk darbesi. 30 Mart'ta 60 gramlk oy pusulasyla bu meseleleri çözecektir.” eklinde konutu.

 

OSMAN AKÇAY | 

 

Keywords: Aydn, AKP, Süleyman Soylu, Kemal Klçdarolu, hakaret

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..