milivolt electronics world news Baheli:_17_Aralk'ta_yolsuzluk_ve_rvet_su_yzne_kt-didimhaber.net
13-03-2014

Baheli: 17 Aralk'ta yolsuzluk ve rvet su yzne kt

Baheli:_17_Aralk'ta_yolsuzluk_ve_rvet_su_yzne_kt

AYDIN - 13.03.2014 10.40 Perembe


MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, 17 Aralk yolsuzluk ve rüvetin su yüzüne çktn söyledi. Bahçeli, “Babakann yolsuzluu reddetmesi geçici bir süre rahatlatabilir. Ama sonu iyi deildir. Yolsuzluk ve rüvet operasyonu sonras meydanlarda önüne gelene hakaret ederek kimine hahai, kimisine paralel diyerek gündem deitiriyor. Ama sen her gün komplolarla, montajlarla bir takm skntlar oluturuyorsan, sen bir eylerden korkuyorsun, panik halindesin bana gelecekleri imdiden görmeye baladn. Çünkü ne yaptn sen biliyorsun." dedi.

Bahçeli, Aydn'da partisinin stasyon Meydan'nda düzenledii mitingi katld. Konumasnda Babakan Erdoan' hedef alan Bahçeli, "Ülkemiz iyi yönetilmiyor. Recep Tayyip Erdoan’n siyasal ömrü tükenmitir. AKP iktidar döneminde, açlk, ahlakszlk, adaletsizlik, isizlik ba göstermitir. Kadnlara yönelik iddet devaml artmaktadr. Ekonomik ve sosyal yönden rzkn kazanmakta aciz dümü olan insanmz, içine kapanm kara kara düünüyor. Bir gün geliyor psikolojisi bozuluyor ve cinnet getirerek bir aileyi katlediyor.” diye konutu.

"17 ARALIK YOLSUZLUK VE RÜVET SU YÜZÜNE ÇIKMITIR"

Erdoan'n Türkiye’nin her deerini istismar ettiini dile getiren Bahçeli unlar söyledi; "Her eyi kendisinin yaptn söylüyor. Ama kendisinin bir eyi yapt var ki, o da 17 Aralk’ta d vurdu. 17 Aralk'ta yolsuzluk ve rüvet su yüzüne çkmtr. mar, kamu ihalesine fesat kartrma. Yolsuzluk ve rüvet, kara para aklama, altn kaçakçl. Kendi siyasi hayatmzda kundurann içerisine para saklama alkanlmz var m? 4,5 milyon dolar kunduraya nasl syor. Babakan bunlar hayr için toplanmt diyor. Türkiye’de yolsuzluk ve rüvet çok tehlikeli duruma gelmitir. Sayn babakan yolsuzlukla mücadeleyi öne çkaraca yerde komplo yapld, montaj yapld diyor. Sana niçin komplo montaj yaplacak. Komplo ve montaj sayn babakann kurgusu. Yolsuzluu üzerine gidecei yerde komplo demenin kime faydas var. Yolsuzluk ve rüvet toplumsal hastalktr. Kalc olursa, toplumu çürütür, devleti çökertir, rejimi deitirir, dikdatörleri ykar atar. Bunun hafif ve alnacak bir taraf yok. Babakann yolsuzluu reddetmesi geçici bir süre rahatlatabilir. Ama sonu iyi deildir. Kendisine çeki düzen vermelidir. Akln bana almaldr. Milletin sesine kulak vermelidir. Meydanlarda sadan soldan hrszlarla ilgili slogan atlyorsa Recep Tayyip Erdoan milletin sesine kulak ver. Demokrasi içerisinde AK Parti oy kaybna uramaldr. Oy kaybna urayarak kendisine çeki düzen vermelidir. Bunun haricinde hiçbir yola tevessül edilmemelidir."



"BABAKAN TOPLUMSAL GERLM ARTIRIYOR"

Rüvet ve yolsuzluk operasyonu sonras Babakan’n olu ile yapt iddia edilen telefon görümesini çirkin bir görüme olarak deerlendiren Bahçeli, “Bu görüme montaj deil gerçekse bu millete bu böyle bir rezalet yakmaz. Olunla olan muhabbetini millet merak ediyor, sen merak etmiyor musun? Eer montaj deilse senin yolun yüce divandr. Recep Tayyip Erdoan yolsuzlukla mücadele etme yerine üzerini örtmeye, deiik gündemler ortaya çkarmaya ve milleti yolsuzlukla mücadele davranlarn ötelemeye çalyor olabilir. Bu süreçte toplumsal gelirimi artrmak isteyenler olabilir. Kardei kardee krdrmak isteyen olabilir. Gençlerimiz ve aziz vatandalarm her konuya kar duyarl olan. Her rüzgara kaplmayn. Her frtnann altnda kalmayn. Kendi ve aklnz kullann. Bunun yolu demokrasiyle olmaldr. Ya git yolsuzlukla mücadeleyi balat, saa sola çatma, kimisine paralel devlet, kimisine Hahai kimisine alçak, kimine bilmem ne demeye gerek yok. Ya yüce divan yolunu aç, teskereler Meclis'e kendi elinle getir herkes desin ki Türkiye’de yolsuzlukla mücadele sistemi içerisinde oluyor diyebilsin. Ama sen her gün komplolarla, montajlarla bir takm skntlar oluturuyorsan sen bir eylerden korkuyorsun, panik halindesin bana gelecekleri imdiden görmeye baladn. Çünkü ne yaptn sen biliyorsun. Kürsülerde yalan dolan her eyi konuuyor birçok kiiye de hakaret ediyorsun. Siyasilere, partilere, vatandalara hakaret ediyorsun." ifadelerini kulland.

 

OSMAN AKÇAY |

 

Keywords: Devlet Bahçeli, MHP, 17 Aralk yolsuzluklar,Recep Tayyip Erdoan,

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..